www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Miro

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Miro

  1. Salut Mihai! Piesele sunt compozitii proprii. Repetam pentru a le putea canta, in diverse cluburi/ festivaluri din Bucuresti si din imprejurimi. Mie imi place foarte mult stilul tau funk/jazz! Numai bine!!
  2. Cum zicea Karpi mai sus corzi mai groase= tensiune mai mare in grif si tremolo, deci se modifica tot. Si eu am avut o problema asemanatoare, am un squier affinity stratocaster, tot cu corzi de 09. Am dus-o lui George Baicea, si mi-a pus 10 pe ea, mi-a reglat si tremolo-ul care se dezacorda, si mi-a si setat chitara impecabil. Incearca sa iei legatura cu el. . Numai bine.
  3. multumesc mult de raspunsuri tuturor. O sa ma duc in muzica sa caut o pedala de expresie!
  4. pedala de expresie=pedala de volum? au in muzica pedala de volum la 85 ron. e buna? multumesc de raspuns
  5. salutari tuturor, am si eu o intrebare. Am un procesor zoom g1, detalii aici: http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=955 si pe langa gaurile de input si output , mai e una control in, prin care am inteles ca se poate pune o pedala de control cu care sa lucrez in timp real. daca stie cineva, ce fel de pedala si mai ales ce voi putea face cu ea? m-ar interesa in special pt wah wah. am vazut ca exista pedale de wah wah separate care costa 4 mil. nu as vrea sa dau atatia bani.
  6. multumim mult, frumoasa initiativa. daca ai putea pune si niste negative mai in colo si ceva de blues ar fi perfect. felicitari si toate cele bune
  7. sa o stapanesti sanatos da cat a costat?
  8. delson stratocaster(prima mea chitara), reghin acustic western asimetric, si squier telecaster standard (ultima achizitie)
  9. parerile sunt impartite. Eu iti recomand sa iti iei in timp daca nu vei avea bani. incepi cu o chitara intai si un procesor, pana mai faci rost de bani folosesti calculatorul. Dupa aia daca doar canti in casa iti poti lua un amplificator mic de 10-20w. Eu am unu de 20 si e suficient. multa bafta
  10. Eugen Caminschi (mai ales slide) si George Baicea, parerea mea poate prea subiectiva! Oricum e greu de zis
  11. eu am o hora acustica asimetrica luata de o luna de zile de la rapsodia si sunt super multumit. A costat 2 mil 600.Daca nu vrei asimetrica e mai ieftina de vreo 2 mil 400 parca si am ales-o din prima.Mi-a placut cum suna(nu ma pricep foarte bine). Despre stagg nu stiu decat ca sunt chinezesti da nu am probat. Aaa si vezi daca iti iei hora ia-ti de la Rapsodia, nu din magazinul muzica ca astia de la muzica au adaos de vreo 50-60 lei de chitara. Uite iti pun si o poza. E cea neagra.
  12. esti norocos. Sa o folosesti cu placere!
  13. si io am acelasi pachet de la carrefour buc colentina luata pe 12 ian '07 (de ziua mea). E buna sa inveti pe ea. Amplificatorul e bun da din cauza chitarii are un sunet naspa de fond. Am un efect pedal zoom si daca il cuplez si dau din corzi sunetu dispare in 4 secunde. Acolo unde intra cablul in ea e o piulita care se tot desface. Falseaza in ultimu hal. Din pacate asta am descoperit acu cand am mai invatat sa cant pe ea. La banii astia imi luam ceva de la grosmann(3 mil juma cea mai iefinna care e aproape identica cu delsonul da mult mai bun) sau un reghin strat (tot 3 mil jum desi recomand grosmann). Eu atunci am dat 6 mil jumate. Deci daca luam altceva mai ramaneam cu 2 mil 750 si sigur gaseam un amplificator la banii astia. Oricum e prima chitara asa ca o iubesc, dar in ian de ziua mea cand imi voi lua un grosmann tele (daca au) sau un grosmann fatstrat, voi da delsonu' unui incepator pe moca. Nu recomand nimanui aceasta chitara! Acu costa vreo 5 mil si 500. nota mea 4/10.(daca era mai ieftina ii dadeam mai mult)
  14. Mi-am luat si eu ieri de la Rapsodia un western asimetric. Suna demential, inca nu i-am schimbat corzile. Singurul sfat al meu este sa nu va luati pe negru (numai culoare asta o aveau), ca se vede permanent praful pe ea, si amprentele . A si inca ceva aici am dat pe ea 260 lei, iar in muzica era 320, si in muzica nici nu iti da cutia ei. Cand o cumeri ti-o da in mana. Sunt multumit si o recomand cu caldura incepatorilor, ca la banii astia nu gsesti ceva chinezesc la fel de bun!!
  15. E un fel de yahoo messenger care are un sunet mult mai bun si in timp real. Tocmai ce l-am descoperit. Intri aici: http://www.musigy.com/ , iti faci un cont, downladezi de la ei un program musigy si canti cu diversi tipi . De exemplu eu azi am cantat cu un tip din Miami care era mult mai bun ca mine si care m-a invatat o gramada de lucruri si pe care il auzeam de parca ar fi fost in camera. Problema e diferenta de fus orar cu strainii. Asa ca inscrieti-va cat mai multi, sa facem si noi o comunitate pe net unde poti canta, inregistra, si toate astea gratis si in timp real, fara intarziere a sunetului, in fotoliul de acasa. Mai ales pt incepatori e foarte important. Asa progresezi cel mai bine , cantatnd cu cineva.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.