AddRien Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 A small victory la temperatuta pe care o am . Multumesc tuturor! Dani, am incercat sa iti dau add, dar nu stiu de ce nu a mers. Ti-am trimis PM cu id-ul meu oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 Oameni buni...ma simt bine ca a fost activitate pe topicul asta:)am stat ca pe ace cat timp a durat oncursul:)a bucur ca s-au postat piese care mai de care..si bune si rele:)va multumesc pt atentie:) Sper sa nu fie primul si ultimul concurs de genul asta:)am eu in gand niste chestii....secret:) v-am salutat cu foarte mult respect dragi colegi rgc-isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandy Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Felicitari AddRien!!! Si eu as fi ales la fel ca ai fost cel mai tare de departe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosferatu Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 bv ...wise choice dani ....si eu la fel as fi facut... Felicitari AddRien,mamoth mark si restu ne auzim la urmatorul concurs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammoth_mark Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 Felicitari AddRien! @Dani: ai decis corect, AddRien merita sa castige acest concurs Numai bine, Mark! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 17, 2008 Author Share Posted January 17, 2008 mammoth@ ma bucur ca esti de acord...vor mai fi concursuri si cu singirantza vei participa:) nosferatu@ merci mah:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Player_1 Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 meritam sa vedem si noi o poza cu pedalierul? nu de alta dar sunt tare curios cum a iesit. Cand o fi gata pune si tu o poza p-acilea. multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 salutare...scuze de intarziere...am fost bolnav si am fost internat in spital 5 zile:) nu m-am apucat inca de pedalier...dar am vb cu adddRien si cat de curand ma apuc:) sigur ca voi pune poze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 pedalierul e aproape gata(99%)...mai am sa-i pun 2 balamale si sistemul de prindere si e gata:) poze voi pune cand va fi finalizat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 (edited) in sfarshit am reushit sa fac poze pedalierului:) Chiar imi place mult cum a ieshit...si cu atat mai mult,faptul ca va face fericit pe cineva(addRien), ma bucura si mai mult. imi cer scuze ca a intarziat atat de mult construirea lui...insa am fost in sesiune si a mers mai greu:) fabricarea lui a durat cel mult 3 zile:)dar in conditii normale cred ca reusheam si in maxim doua zile...chiar si intr-o zi daca era nevoie urgenta:) am atasat poze cu el din mai multe unghiuri si pozitii:)ultimele 3 poze sunt de o calitate mai slaba deoarece sunt facute cu un telefon(se consumase bateria la aparat).veti gasi o poza cu pedala danelectro si una cu pedala, strapul si pedalierul:) sper sa va placa si voua cum mi-a placut si mie.daca aveti vreo intrebare sau o nelamurire sau orice altceva...nu va sfiitzi sa intrebatzi:) numai bine oameni buni...va salut cu drag si ne auzim la urmatoarul eveniment de genu:) va salut ...Dani Edited February 3, 2008 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 am avut niste probleme cu punearea pozelor aici:) sper sa mearga tura asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 merci Superomule:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanciub8a Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 nice... e "imblanit" bine good work down there ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 nice... e "imblanit" bine good work down there ! Si vine la mine! Dani, chiar ca a iesit super, bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 merci addrien si razvan:) azi am fost la sala si am probat overdrive-ul...suna f misto.Ziceam ceva despre o lampa:)cand lovesc o nota un acord orice...se prinde in pedala o lumina roshie, pe langa cea de on off:)de asta am zis ca e pe lampa...acum nush:)dar suna ok:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Super realizat pedalierul. Buna treaba Dani, la cat mai multe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 (edited) multzam laurentziu:P Edited February 6, 2008 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 pai da..asta problema mare...caci in galatiul asta de kk nu gases o incuietoare ...si tre sa fac comanda de pe thoman ca altundeva nu gasesc:( merci:)noroace Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burb Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 bah da e mare rau ) intra vreo 15 pedale daca te chinui arata frumos... good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 da e destul de mare:)intra 10 lejer:)o sa pun o poza azi maine cu cate pedale am reushit sa bag in el:) stand by Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 serios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 15, 2008 Author Share Posted February 15, 2008 dap:)abia maine sper sa fac rost de poza(e la frate-miu in telefon si il vad rar) oricum am bagat in el catev pedale...le pot enumera(sa va datzi seama in fct de marime) o pedala de volum, un dist metal muff(care e mare, cam cat 2 bossuri), un compresor normal, un eq normal si unul cu 10 benzi(cat 2 bossuri)un delay?(care iarashi e maricel, un wasaby delay, nu-i cat 2 bossuri dar e mare si ala), apoi...un noise suppressor, un chorus micutz, si un footswich de la la amp(2 butoane deci cat 2 pedale aprox) si un overdrive micutz. in total 10 pedale...insa..4-5 dintre ele ocupa loc aproape dublu ceea ce ma duce cu gandul la ce a zis burb...si damn.chiar potzi baga 15:)) da ..na...la mai multe:)pedalierul a plecat de la mine...e in drum spre addrien:)o sa auzim parere lui directa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 am revenit dupa cum am promis si cu pozele cu pedalierul si cateva pedalutze:)pozele sunt facute repede inainte sa-l impachetez...drept urmare pedalele nu sunt cablate nu sunt aranjate:)dar..e loc si pt cablare:)tocmai acum am vazut si eu ca unul din egalizatoare e pus cu susul in jos:)) dupa cum vedeti...e olecutza incapator:) numai bine dragi forumisti:)va salut cu respect,Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 Hehe, intre timp pedalierul a ajuns la mine! Dani, iti multumesc, you did a GREAT job! Sincerc recomand tuturor sa apeleze la Dani. E un om deosebit, serios si care face treaba buna. Pentru ceva home-made, calitate e de invidiat! Spor maestre si la mai mare! Promit sa pun poze cand se aduna ceva pedale. Inca o data mult ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted February 24, 2008 Author Share Posted February 24, 2008 .............................. merci adriane:)numai bine si tie:)sa-l stapanesti sanatos:)iti doresc o "umplere ushoara" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted March 5, 2008 Author Share Posted March 5, 2008 se umple jucaria bre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts