Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 hai sa vedem cum suna cel ami slab concurent ) prima inregistrare Superman_pedalier_concurs_xD.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammoth_mark Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) salut! vom afla oare rezultatele la 11 sau doar inregistrarile se vor incheia? 8-> ms mult Superman Edited January 16, 2008 by mammoth_mark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 salut! vom afla oare rezultatele la 11 sau doar inregistrarile se vor incheia? 8-> votez pt u ) mai sunt putin de 2 ore 5 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users) se asteapta castigatorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 pai...la ora 23:fix se incheie concursul....iar in max o ora sper sa pot evalua piesele si sa anuntz si castigatorul pedalierului, overdrive-ului si a strapului:)... deocamdata asteptam sa vina si restul:) bine ca ai postat si tu super omule:P...frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 jumatate de ora oameni...nu mai e nimeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 stai asa ce overdrive si ce strap? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 dca citesti tot topicul ai sa vezi:0..un danelectro pastrami overdrive si un strap din piele u multe capse:...gasesti poze in topic. mai sunt cateva minutzele:)hurry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 banuies ca astia nut toti nu?...voi lasa 5 minute in plus...ceasul meu poate fi inainte sau....poate sunt unii care vor sa posteze acum si nu au timp...deci...7 minute Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Mult succes mosilor. Scuze Dani pentru ca ti-am zis ca particip si acum nu o mai fac. Stiam de la inceput ca nu o sa fac mai nimic pentru ca-s cam paralel cu blues-ul, dar macar am incercat Am avut asa...o...idee pe care din pacate nu am putut sa o dezvolt mai mult de 45 de secunde =), practic n-am avut inspiratie, dar urc oricum ce-am scos. PS: scuze pentru calitatea mizerabila dar am avut probleme cu cablurile and...stuff... PPS: inca odata scuze gameover.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 pana aici v-a fost.se incheie concursul dupa cum spuneam...va fi un singur castigator:), care va primi premiile:)dar,voi face si un clasament al primilor 3...doar ca sa fiti voi lamuriti cumva:) decizia imi apartine in alegerea castigatorului:)vreau sa fie fara suparare...imi cer scuze de pe acum celor care nu vor reushi:( am spus ca in maxim o oara voi da "verdictul".fiti pe locuri:) am ascultat azi mai toata ziua ce ati facut.ne vedem imediat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 si cine a castigat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 imediat ai sa afli:P..nu te grabi(graba strica treaba...dejaba:) acum le reascult pe toate:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammoth_mark Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 haha.. ce tensiune. simtiti si voi? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuPetrache Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 asa e bine , altfel ar fi prea sec oare cine cine .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 scurta decizie...primii 3 care au shansa de a castiga sunt...(nu in ordinea pe care o scriu):addRien,Alexandy si mammoth_mark.Rezultatul mai detaliat...curand:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 inca o decizie ...au ramas in joc addRien si mammoth_mark:) revin cu decizia finala:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) Profit de ocazie sa ii multumesc lui mammoth park de cuvintele de lauda! Si trebuie sa i le intorc pentru ca merita la randu-i! Edited January 16, 2008 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) Felicitari AddRien! am ramas cu gura cascata ascultund inregistrarea ta. bravo :* thats gay (semnu ala: :* ) ..jesus si bravo addrien.. tare ca de obicei Edited January 16, 2008 by anghelescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 (edited) thats gay (semnu ala: :* ) ..jesus si bravo addrien.. tare ca de obicei Ete na! E virtual...abia acum l-am observat si eu. Se mai entuziasmeaza omul, n-are voie?! LE: mersi anghelescule...eh, nici chiar, am incercat si eu. Edited January 16, 2008 by AddRien Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 scuze de intarziere...dar o sa mai intarzii cateva minute:(""e grele tare deciziile astea"" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 mai bine le imparti Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 (edited) s-a facut ora 12...deshi ash fi vrut sa mai ascult oleaca piesele(ca-mi plac nu de alta). Din pacate am fost singurul care a trebuit sa ia decizia(barbu nu e de gasit...dar mi-a zis ca nu se baga) Am judecat dupa propriul plac...dupa originaliate...dupa cum am crezut eu ca trebuie:) vreau sa-i felicit pe absolut toti care au participat, unuii pt ca au reushit sa faca ceva frumos iar altii care au avut curaj sa posteze:) nu vreau sa creez probleme intre cei doi sau intre ei si mine:) am luat o dezicie finala:)si aceea este...............TAM TAM TAM>>>>>jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj....... ADDRIEN felicitari..ai fost deasupra celorlalti si m-ai facut sa zic...ASTA DA:) Felicitari.Vreau sa-mi dai id-ul tau de messenger sa stabilim cum facem cu pedalierul...dimensiuni si tot ce mai trebuie. numai bine oameni buni:)ne gasim la urmatorul concurs?(sper) felicitari mammoth:)mi-a placut f mult ce ai facut..a ieshit curat si placut..insa...parca te-ai "sprijinit" prea mult pe original:) noroace tuturor Edited January 16, 2008 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 primele felicitari de la mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Superman Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 felicitari omule Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Multumesc, poate ca nu meritam eu la cat de intors am fost. In fine, ce e mai important este faptul ca ai avut o asemenea initiativa, si toata lumea e de acord cu asta!!!Felicitari si la mai mare!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 felicitari:)poftim id-ul meu de mesenger:)morcov_inc ...sa imi dai add acum sa discutam:) anghelescu...mai aveai oleaca si erai mai rapid decat mine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 la cat mai multe succese mosule! felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts