Guest aNd Posted January 11, 2008 Share Posted January 11, 2008 dani... imi place gestul tau...te apreciez;) (nu ma inscriu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 va multumesc mult Domnule Iorga...sper sa fie asha:)sper ca va fi prima initiativa dintr-o serie:) multumesc aNd pt apreciere.E un gest firesc si omenesc...nu e mare chestie:)dar bine ca putem ajuta pe cineva. hai lume...nu fiti timizi oameni buni lucrati Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 11, 2008 Author Share Posted January 11, 2008 sper ca se lucreaza la piesa acum:)..abai astept sa aud ce postati:) cred ca sunt mai entuziasmat decat voi:) va salut.spor la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 12, 2008 Author Share Posted January 12, 2008 haideti baieti si fete:)...curaj:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gondrei Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) s-ar putea sa sune stupid dar...incercarea moarte n-are...pana acum am scos un fel de "ceva" lucrand direct din browser, dar deja simt nevoia sa incep sa inregistrez, lucru care imi este cam imposibil ca atunci cand incerc sa iau backing trackul fie cu un download manager fie cu save link as imi salveaza index.php-ul de la pagina pe care se afla bt-ul, nu mp3-ul...as aprecia daca l-ai putea pune in alta parte sa il pot downloada si eu. EDIT: multumesc Mark pentru BT raman dator Edited January 13, 2008 by Gondrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammoth_mark Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 s-ar putea sa sune stupid dar...incercarea moarte n-are...pana acum am scos un fel de "ceva" lucrand direct din browser, dar deja simt nevoia sa incep sa inregistrez, lucru care imi este cam imposibil ca atunci cand incerc sa iau backing trackul fie cu un download manager fie cu save link as imi salveaza index.php-ul de la pagina pe care se afla bt-ul, nu mp3-ul...as aprecia daca l-ai putea pune in alta parte sa il pot downloada si eu.EDIT: multumesc Mark pentru BT raman dator n-ai pt ce, astept cu nerabdare si versiunea ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 se pare ca nu am fost destul de rapid:)ma bucur ca te-a ajutat mark:)bv astept si eu cu nerabdare sa vad ce "zace" in tine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 ok. Simt niste bulion rinced pe grif si pe fata. I ain`t no Stevie Ray and I certainly ain`t no Malmsteen. Am zis ca n`o sa ma decid, dar...scuze, n`am putut sa ma abtin. Felecitari lui dani pt chestia asta si felecitari participantilor. concurs_pedalier_wierdguy.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 bravo wierdguy...felicitari:)frumos ce ai facut tu acolo:) poftiti in continuare:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 neatza oameni buni:)astept ca azi sa se posteze o melodie doua:)succes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nosferatu Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 mdaa... am inceput saptamana ....si mai aveti inca 2 zile la dispozitie ....abia astept sa vad ce inregistrari puneti:P oricum bafta la benduri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandy Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Vreau sa particip si eu. Se mai poate? Ma apuc maine sa bag ceva pe ce ai pus tu acolo. Numa ca programu care il am eu strica putin calitatea bt-ului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 foloseste cubase in combinatie cu asio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 pai...alexandy...chiar daca afecteaza sunetul:)...urechea e ureche...nu cred ca vei fi departajat pt asta:)incearca:) ai pana miercuri la ora 23:00. hai ..lista continua:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SergiuPetrache Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Back cu ceva mai structurat un pic ...le doresc succes celorlalti participanti + felicitarile de rigoare pentru initiativa lui Dani . Bafta ! here we go - Pedalier_try2____Sometimes__alive.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 14, 2008 Author Share Posted January 14, 2008 frumos punxter:)..bravo..asta ramane varianta finala:) deja se incinge atmosfera:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wierdguy Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 cred ca urmeaza si la mine un take 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 initial nu ar fi trebuit sa se faca decat o singura inregistrare:(...dar ..avand in vedere ca le-am permis celorlalti sa faca(asta doar ca au fost neindreptatiti) poti face si tu:) sper sa nu-mi sara nimeni in cap:)numai bine baieti si fete Zic baieti si fete...fiindca ..cred ca ar fi "super mega fanki fresh" sa participe si o fata(2,3,4). v-am salutat.ne vedem maine cand...sper sa se posteze si alte inregistrari:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandy Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) Particip si eu cu asta Sper sa va placa desi nu am avut mult timp la dispozitie. Am mai inregistrat cu mai putina, dar asta e in afara concursului - Edited January 15, 2008 by Alexandy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 alexandy-Am mai inregistrat cu mai putina, dar asta e in afara concursului:(nu prea am inteles ce vrei sa spui. frumushel...suna bine:)felicitari reamintesc ca mai aveti o zi si 3-4 ore de lucru:) va astept pe toti:)spor la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandy Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 (edited) Pai am tras una cu distorsie mai multa care e pt concurs si una cu mai putina care e pt cine vrea sa asculte. Dar cea pt concurs e prima. Scuze...acuma am vazut, am vrut sa zic acolo "mai putin distorsie" dar se pare ca am mancat niste cuvinte. Edited January 15, 2008 by Alexandy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 asta era:)esti un mancator mic de cuvinte:)cu totii suntem stai linistit:) hai mai rgc-isti...ca am chef de facut pedalierul:)in seara asta am de lucrat la altul(ca sa ma incalzesc putin:) hopa sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 time is ticking:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Pun asta mai mult de rusine ca m-am afirmat primul. Me didn't like the backing...Anyways, succes tuturor! e tras pe ultima suta, ca am vazut ca e termen pana la 11. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 15, 2008 Author Share Posted January 15, 2008 e pana la ora 11...MAINE:)scrie pana miercuri la ora 23:)dar...e bine si asha:) interesant ce ai facut tu acolo:P...place la mine:)felicitari. Spor in continuare...tic tic observ ca esti putin ofticat addRien:(nu era nici o rushine daca nu participai dar bine ai facut:) tot raul inspre bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 e pana la ora 11...MAINE:)scrie pana miercuri la ora 23:)dar...e bine si asha:) interesant ce ai facut tu acolo:P...place la mine:)felicitari. Spor in continuare...tic tic observ ca esti putin ofticat addRien:(nu era nici o rushine daca nu participai dar bine ai facut:) tot raul inspre bine Chiar nu mi-am dat seama ce zi e. In fine, nu sunt ofticat, numai ca nu-mi place sa improvizez pe ceva ce nu ma atrage. Din punctul meu de vedere nici nu ma intereseaza sa castig. Spor celorlalti si numai de bine pentru tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mammoth_mark Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 Felicitari AddRien! am ramas cu gura cascata ascultund inregistrarea ta. bravo :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 sincer m-am luminat la fațã când am citit topic-ul ãsta. e un gest foarte miºto. keep it up...ºi dragilor, urmați exemplul Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 "neatza" lume:P...mai sunt 7 ore pana la sfarsitul concursului:)sper sa se mai posteze:)urechea mea are chef sa mai asculte cateva improvizatii:) v-am salutat pe toti:)spor la treaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani Posted January 16, 2008 Author Share Posted January 16, 2008 (edited) mai aveti 5 ore domnilor:)...va astept:) Edited January 16, 2008 by dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts