comanel Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 chitara este de fapt o hora modificata (schimbata structura corpului, revopsita, lacuita, 2 doze humbucker ceruite, cheite in baie de ulei. are 21 de taste si un griff foarte usor(pt. viteza)... E o chitara la care s-a muncit mult, si a iesit ceva frumos. pret 6.5 mil. negociabil... urmeaza sa pun o poza cand gasesc un aparat foto digital...
Susceptor Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 te anunt ca nu ai voie sa faci ce ai facut... chitara nu e bcrich deci NU vinzi chitara bcrich
gibsonman Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 fara misto,dar are dreptate theo,e ca si cand ai pune anunt,vand mustang vintage din 64.intri acolo si vezi ca scrie,dacia,modificata,si cu semn de mustang pus p grila.e exact acelasi lucru,omu isi pierde timpu intrand aici ca sa vada oferta ta,crezand ca da de un bc rich,si da de o facatura.bad giu giu,very bad.in alta ordine de idei pune si tu poza ca m-ai facut curios.spor la vanzare.
Guest DarkMan2004 Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 stai asa ca el a zis vand chitara tip bc rich ...adiq in genul aleia...in fine...tot nu e in ordine
Catalin S. Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Dar ce-acti bre cu omul ? Eu cred ca s-a exprimat gresit. Trebuia sa spuna din start copie BC Rich si gata ! Pentru Comanel... Bre, vezi si tu cum dai anunturile... Mai bine ziceai ca-i copie si gata ! Ah, si pune si tu o poza sa ne holbam si noi ashea, nacar de curiozitate daca n-o cumpara nimeni.. Sau mai stii ? Pe bune acum... o poza ar fi binevenita.
Susceptor Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 @DarkMan2004: s-a modificat titlul anuntului; original era 'vand chitara bcrich mockingbird'. in cazul asta cred ca era motiv bun pt atentionare/sfat
Cosu Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 gata cu offtopicul. Asteptam poze si un eventual cumparator. Toate bune
Recommended Posts