Guest mishu13 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 M-ar interesa un loc unde se poate personaliza o pana de chitara, la preturi acceptabile, insa calitativ. As vrea, de asemenea, sa stiu si cam cat ar costa. Multumec mult, Mishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 ma gandesc ca ai putea incerca la cei care personalizeaza pixuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar09 Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 la mare am vazut asa ceva.ma gandesc ca poate ai putea sa poti face asta si in unirea,scuza-ma daca ma insel.dar merita incercat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messu Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 In principiu la orice tipografie/serigrafie. Incearca la tipografii sau la firme care se ocupa cu publicitate. Cu cat imprimi mai multe pene, cu atat e mai ieftin. Pentru imprimare trebuie realizata o sita serigrafica si practic acolo e pretul mare, sau mai mare ca pondere. Imprimarea efectiva n-ar trebui sa fie e cine stie ce, desi nu stiu sa-ti spun in cifre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 la mare am vazut asa ceva.ma gandesc ca poate ai putea sa poti face asta si in unirea,scuza-ma daca ma insel.dar merita incercat.... La mare, adica in Constanta? Unde mai exact? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest guitar09 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 nu.parca in mamaia in staul de vacanta acum 2 ani era un magazin de imprimat diverse chestii pe pixuri,sepci tricouri etc.nu stiu mecanismul....nu stiu daca se putea face asta si cu pene.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 nu.parca in mamaia in staul de vacanta acum 2 ani era un magazin de imprimat diverse chestii pe pixuri,sepci tricouri etc.nu stiu mecanismul....nu stiu daca se putea face asta si cu pene.... Se poate. Se numeste serigrafie. Problema e de tiraj. Pentru fiecare model trebuie facuta o matrita si aia costa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Topicul e interesant pentru ca pe langa aia care fac serigrafierea trebuie si "blankuri" adica pene nemarcate, noname. De unde se poate lua asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Topicul e interesant pentru ca pe langa aia care fac serigrafierea trebuie si "blankuri" adica pene nemarcate, noname. De unde se poate lua asa ceva? Eu personal nu am vazut pana acum pene "goale", dar poate e un caz particular. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Eu ma gandeam sa apelez la o firma straina care se ocupa cu sportul asta si aia sa se ocupe de tot. Slabe sanse sa vada cineva o piata pentru asa ceva in Romania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu i Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 @Cosu eu luasem mai demult niste pene nemarcate de la Muzica de sus. imediat in stanga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Johnny I Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 intrebare: de ce sa dati banii pe marcatul penelor? oricum nu le vede nimeni in timp ce sunt folosite... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 intrebare: de ce sa dati banii pe marcatul penelor? oricum nu le vede nimeni in timp ce sunt folosite... Pai poate vrea omu' sa le arunce in public dupa reprezentatie. N-ar stricat un numar de telefon inscriptionat pe pana, pentru fanele in delir, care isi vor arunca lenjeria intima pe scena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 intrebare: de ce sa dati banii pe marcatul penelor? oricum nu le vede nimeni in timp ce sunt folosite... Eu am un mic fetish cu penele Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Eu am un mic fetish cu penele Hop si eu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Eu nu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 De ce sa nu merite personalizarea? E chiar un lucru destept daca ti-l permiti.Cat despre pene, pot sa fac si eu poze de genu, dar vor fi toate LA FEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faust Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 si ale mele sunt toate la fel. nu am decat rosii si portocalii. cred ca 100 din fiecare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Pai asa e si normal, sa canti cu ce esti obisnuit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mishu13 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 faza e ca pe mine ma interesa ca vreau sa am o pana-doua mai de suflet Etc. Nu ma interesa in mod deosebit, doar m-am gandit ca ar fi foarte tare, atunci cand am deschis topicul. M-ar fi interesat daca a mai facut cineva asta....adica sa se anunte si sa sara cu detalii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts