Elethan Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Nume echipament: Gibson SG Standard, finish ebony. Pret: cumparata de noua din Austria, Viena, (Klangfarbe), pret 1500 euro. De la cine a fost cumparat : Klangfarbe Caracteristici: 2 doze, denumite tipic constructiei Gibson "Treble" si "Rhythm", prima pe neck, a doua pe bridge, respectiv doze Alnico 498T (bridge) si 490R (neck).Corp din mahon, fretboard din rosewood.Gatul este set-neck.Tipic pentru o chitara de calitate, asigura un sunet cald, plin de sustain.Culoarea este neagra.Bridge Tune'o'matic, iar corzile cu care a venit erau "Brite Wires .010-.046".Switch 3-way, 2 potentiometre volum, 2 ton pentru fiecare doza in parte.Tunere Schaller Green Keys. Cum suna: Sunetul este caracteristic unui Gibson, putin diferit fata de Les Paul Standard datorita corpului mai subtire.Are un sunet foarte clar, bine conturat.Electronica este exemplar pusa la punct, potentiometrele asigura un control foarte bun, switchul schimba precis.Intreaga lucrare este extrem de silentioasa si de bine ecranata.Contrar spuselor multora, este o chitara care merge absolut la orice stil.De la heavy metal la blues-uri. Parti rele: Nu prea am ce sa reprosez.Sunetul impecabil, finisaj peste orice am mai vazut.Reputatia Gibson are o baza solida.Griful este incredibil de usor si foarte rapid, iar precizia este la ea acasa.Singura chestie care o regret este ca nu am ales un model cu finisajul rosu... Impresie generala(Nota de la 1 la 10): 11 se poate? Fara a fi cat de putin subiectiv, si bazat si pe impresiile multora, pe sunetul ei, si nu in ultimul rand pe experienta mea, merita mult peste 10. http://www.gibson.com
srbnmircea Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 chitara arata super ,dar e buna la heavy metal ?
John Petrecce Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 chitara arata super ,dar e buna la heavy metal ? Eu as putea sa'ti spun ca e buna in primul rand la heavy metal...
Elethan Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 E buna pentru orice, gibson sunt in general chitare foarte versatile si se potrivesc foarte bine cam la orice (atat cat stie userul sa le foloseasca cel putin).
Guest blackraven Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 In ce masura seamana cu un Epi SG G400 ca din ce citesc la caracteristici, doar dozele is diferite?
Matei Negriu Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 In ce masura seamana cu un Epi SG G400 ca din ce citesc la caracteristici, doar dozele is diferite? Eu cred ca difera in primul rand la calitate: Cum e facut grifful, selectorul de doze, butoanele de volum - etc. Conteaza foarte mult sa ai o chitara bine facuta. Eu am Epiphone LP Custom, si, desi arata foarte bine (am cantat pe un Gibson LP Custom din '72 si nu am sesizat nici o diferenta de imagine in afara de logo ), griful e cam nasol - note moarte ... fret buzz etc. Avantajul Epi-ului ar fi PRETUL - mult mai mic
robi_outlaw Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ma gandesc sa imi iau si eu unul.. o intrebare... cum suna clean? are sunet putin distortionat?
vektor Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 *DING DING DING* Noul record la dezgropat topicuri vechi! Depasind vechiul record ce 6 ani si ceva cu o marja enorma, noul record aproape il dubleaza, la 11 ani fara 16 zile. Unbelievable! @Micul chitarist 1 2 2
Christian Cort Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Nu le-a descoperit pe toate! Am avut si eu vreo doua SG-uri la vanzare! Nu am primit inca oferte! 2
vektor Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Daca anunturile nu sunt mai vechi de 11 ani fara 16 zile, nu depaseste recordul nou
Micul chitarist Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 1 oră în urmă, vektor a spus: *DING DING DING* Noul record la dezgropat topicuri vechi! Depasind vechiul record ce 6 ani si ceva cu o marja enorma, noul record aproape il dubleaza, la 11 ani fara 16 zile. Unbelievable! @Micul chitarist Și primesc vreun premiu? :))
FiveseveN Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 E notabil și faptul că threadul stă de 13 ani în categoria greșită. Să vă tot plângeți că nu vă cumpără oamenii prostiile pe RGC . 1
vektor Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Nu e anunt lol, e review, citeste primul post
FiveseveN Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Sunt la fel de genial ca Micu', am văzut "Preț" și poze, am presupus că-i anunț ca multe altele 2
Recommended Posts