winci Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Am si eu un combo de vanzare: Marshall VS 8080, stare impecabila, foarte putin folosit doar in studio, fara zgarieturi, 3 canale, 1 clean+crounch, 2 drive,difuzor Celestion G12T Marshall. Pret fix 400 Euro. Poza e cam ... este facuta cu telefon
virgil Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Am si eu un combo de vanzare: Marshall VS 8080, stare impecabila, foarte putin folosit doar in studio, fara zgarieturi, 3 canale, 1 clean+crounch, 2 drive,difuzor Celestion G12T Marshall. Pret fix 400 Euro. Poza e cam ... este facuta cu telefon sunt interesat. da un claxon la:0720110015
Guest p_aciulea Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Am si eu un combo de vanzare: Marshall VS 8080, stare impecabila, foarte putin folosit doar in studio, fara zgarieturi, 3 canale, 1 clean+crounch, 2 drive,difuzor Celestion G12T Marshall. Pret fix 400 Euro. Poza e cam ... este facuta cu telefon si daca ai si tu un Marshall de vanzare, de ce te bagi peste topicul omului, in loc sa-ti faci singur un topic?? adminii de pe acest forum dorm cumva???
Guest Johnny I Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 niste specificatii ceva? adik putere si alte alea
winci Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Ampul are 80 wati, cu 1 difuzor 12', canalele clean si boost au corctie de ton separat, canalul boost in afara de bass middle si treble mai are contour. Send-return pt. effect loop, reglabil, reverb cu arc, volum general. Iesiri line out, si fottswits. Nu are iesire pt. difuzor suplimentar. Din pacate nu are footswits, am folosit cu GT-8 si mai mult am folosit canalul clean. Acum am un Line 6 Pod XT Live care suna foarte bine si in linie (mixer) si vreau sa-mi iau ceva mai "mic" 30-50 W, usor de transportat, mai mult pentru repetitii si pt acasa. Mai atasez o poza dar este doar ilustratie, al meu arata mai bine Ampul are 80 wati, cu 1 difuzor 12', canalele clean si boost au corctie de ton separat, canalul boost in afara de bass middle si treble mai are contour. Send-return pt. effect loop, reglabil, reverb cu arc, volum general. Iesiri line out, si fottswits. Nu are iesire pt. difuzor suplimentar. Din pacate nu are footswits, am folosit cu GT-8 si mai mult am folosit canalul clean. Acum am un Line 6 Pod XT Live care suna foarte bine si in linie (mixer) si vreau sa-mi iau ceva mai "mic" 30-50 W, usor de transportat, mai mult pentru repetitii si pt acasa. Mai atasez o poza dar este doar ilustratie, al meu arata mai bine
Recommended Posts