marduk Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Premise eu mare fan Laiho eu mare fan chitari Flyng V am auzit multe chestii bune despre ESP Intrebare la 500 de euro cit e ea pe THOMANN (+30 de euro) ce gasesc nou in Romania macar asemanator ca forma si mai bun ca sunet De cintat cint suparari d-alea metalice ) Chiar sunt curios a pus mina cineva pe una din asta ( asta e cea mai ieftina signature thingie...cea mai scumpa fiind 3500 de euro mi-a trecut chefu de cumparaturi cind am vazut-o ..hehe)
Guest En1gma Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 aaaaaaaa fiind fan laiho si cob addict ca si tine, am incercat in Ungaria o chitara de care pomenesti.Avea un action setat f. jos, pacat ca nu stiam pe vremea aia sa cant( nu de parca acum stiu dar totusi :) ).Efectiv suna asa metalic.. Era cam ciudat de tinut, nu cantasem pe vreun V pana atunci. Totusi vanzatorul zicea ca nu prea se merita chitara aceea 500 euro.
marduk Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 da cred ca semnatura face cam 40% din valoarea chitarii io nu prea cint stind jos, deci nu e problema cu forma
vektor Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Forma "RR" e mai incomodoa decat aia clasica (cu coarnele egale). Decat sa dai 500 eu pe una de pe thomann, ia-ti jackson js35 rr (sau kv), ca e acelasi lucru (FR licensed, thin neck maple/rosewood, 24, doze crappy (cred ca ltd'u are doza mai misto decat jacksonu') cheite crappy, etc.) Actually eu mi-as lua schecter la 500 de euroi, decat un JS sau un ltd-200. Daca vrei ltd, de la seriile 400 in sus, restu' nu merita investitia si diferenta de pret.
marduk Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 pai da voiam 400 dar aia signature e 1100 si nu am gasit v non signature (care creca ar fi vro 700?) jackson? e a 3-a pe lista mea care mai nou e ESP BC RICH Jackson Scheter chiar n-am probat inca desi stiu ca s-a vb mult despre ele paici
Cosu Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 V-ul nu e practic de transportat. Gasesti greu cutii si huse pentru forma asta.
BCRich Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) Imprumut in banca,rate lunare si ai chitara respectivului Edited November 10, 2007 by BCRich
Guest John_OttO Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 V-ul nu e practic de transportat. Gasesti greu cutii si huse pentru forma asta. Ii dau dreptate lui Cosu.Chitarile in V sunt foarte incomode al transport.Unul din chitaristii cu care am cantat in urma cu ceva vreme avea un esp ltd dave mustaine signature si aceea chitara macar avea "aripile" V-ului simetrice si tot era greu de gasit husa pentru ea.noroc ca el avea masina si era mai lejer dar totusi era complicat al transport. PACE!
BCRich Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) exista case, toc pe romaneste Edited November 10, 2007 by BCRich
Guest Morgan Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 asta-i genul de chitara care ar trebui sa iti vina cu case-ul lui
BCRich Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 in general vin in cutii de carton,dar exista si huse. Cel mai sanatos e sa cumpari case
marduk Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 ady chiar de la tine asteptam o comparatie ca am observat ca folosesti chitare din astea suparate
BCRich Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) da nu exista comparatzie,ce comparatzie sa fac? intre o semnatura LTD si una ESP...e diferentza de la cer la pamant. Case-ul e problema? Am vazut ca ai adaugat inca 3 marci...abia acum am vazut. Mai,orice chitara peste 500euro (ma refer la cele din magazin, nu ca itzi cere unu pe ea 500 si tu platesti ) eu o consider o chitara buna. Nu e vorba de marca sau forma...e vorba de cum e lucrata si ce are pe ea Edited November 11, 2007 by BCRich
teckus Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Decat "ltd" mai bine Jackson. Mi se pare super ok RR24 si la ce are pe ea raportat la cat costa. ...stiu ca-s obsedat de modelul asta
BCRich Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 (edited) ...deci, nu potzi sa ai o parere neutra fatza de aceasta chitara Sunt maniac dupa B.C.Rich dar am vrut sa nu ma pronuntz legat de asta. In legatura cu Jackson precum si ESP LTD si B.C.Rich.... e aceeashi problema, sunt varza toate pana in 500euro. Reamintesc,cele din magazin si la pretzul lor din lista (potzi gasi la S.H. un model super tare pana in 500euro) Edited November 12, 2007 by BCRich
marduk Posted November 13, 2007 Author Posted November 13, 2007 este un RR3 pe forum cu 14 mil si mi-a placut si RR24 ala arata exact ca bk laiho tre sa caut acu sa vad cit mai costa si aia
Dimitriyus Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Mergi pe Jackson RR si o sa fii 100% multumit (si ai de unde alege). si eu tanjesc dupa asa ceva
Nosferatu Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Deci...fiind fost posesor de flying v (wpiphone flying v clasic ) l-am dat ca am bulit-o......in fine...este urmatoarea:chitara foarte usoara la griff,comoda daca canti din picioare(eu nu prea am cantat din picioare ,dar cand m-am ridicat cu ea era super comod si usor) chitara e misto dar o sa te chinui sa o vinzi dupa.....daca vei vrea asta,chitara buna ...parerea mea...
Jihad Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Daca vrei V cam pe la 500 de euro, iti recomand B.C. Rich NT Jr. V: http://bcrich.com/v_jr_nt.html E neck-thru si are Floyd Rose original. Deci clar ii da bataie la fundulet lu` LTD Alexi 200. Husa exista..uite aici: http://www.thomann.de/gb/thomann_gigbag1_fv.htm Aa... Numai sa ai grija ca doar modelul 2007 (culoare ONYX) are FR original. Pe thomann au varianta veche, cu floyd licenta.
marduk Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 ma gindeam io cind am postat ca sunt chitari gramada in aceeasi arie de pret mai bune ca asta cu semnatura...nu de alta semnatura face probabil 50% din chitara BC RICH posed deja..ce-i drept bronze and i love it
mega.deb Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 dak esti true fan Alexi Laiho iatzi Jackson ... singuru motiv pt care a trecut asta pe ESP e ca ia endorsment BABAN... la fel ca majoritatea .... ca wayne static (care-i fan Gibson din copilarie) sau Emppu care a avut doar Limbanezuri pan' ce a sarit ESP'u cu cecu' .... sa continui ..... ?
Cosu Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ca tot zici de ESP si Jackson uite aici doua clipuri pe tema asta. E adevarat ca e vorba de modele mult mai scumpe dar macar e instructiv si fun
Dimitriyus Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 ^^^^ Chestiunea care m-a mirat pe mine e ca apar diverse imperfectiuni (sau defecte) de fabricatie si la scule de **** $. Cam jenant.
Recommended Posts