Cosu Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Ma pregatesc sa aduc in Romania urmatoarele chitare ... e cineva interesat ? click aici (ppt 20MB)
cearny Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nope! Eu nu sunt! Deloc! De ce mi-ar place mie o chitara care sa arate ca o furculita?
felix Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Nope! Eu nu sunt! Deloc! De ce mi-ar place mie o chitara care sa arate ca o furculita? <{POST_SNAPBACK}> looooooooooooooooooooool
Guest Razvan Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Mai baieti dar cu ce boala se deschide programul asta? Dupa ce ca am stat vreo ora jumate pe downladat nici nu imi merge. Voua va merge? P.S. Daca da atunci SPUNETI-MI SI MIE!!!
Cosu Posted February 4, 2005 Author Posted February 4, 2005 Powerpoint sau ceva echivalent (kofiice , open office)
Guest Razvan Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Aaaaa, n-am asa ceva si mor de Ciuda, Powerpoint-ul lui azi si maine. Merge in Word?
felix Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Pachetul MS Office contine Powerpoint. Daca ai un CD de instalare MS Office sau un kit MS Office, o sa gasesti pe el Powerpoint. Bafta!
hihi Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 cosu, poti sa dai si tu copy paste la ce vrei sa aduci aici, ma rog, daca poti sa dai, pt ca nu pot downloada 22 mb, pt ca momentan am dial up, da luni tre` sa vina modemu....
Recommended Posts