www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand Windows Small Business Server


Guest Ildest
 Share

Recommended Posts

Vand software Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2 PREMIUM EDITION , 5 client access licenses 2500 ron.

 

Tel 0740044146.

Link to comment
Share on other sites

Daca nu esti partener microsoft si esti autorizat sa distribui software de catre ei ceea ce faci tu tot piraterie se numeste si ca bonus incarci si EULA-ul acceptat implicit la cumpararea softului.

 

Pentru potentialii cumparatori -> daca licenta nu este pe numele vostru degeaba o luati.

 

 

Din pacate ma faci sa rad. Orice produs poate fi revandut atata timp cat nu a fost inregistrat/desigilat. Ca sa fim si mai corecti orice vanzare de acest fel( INCLUZAND AICI TOATE VANZARILE DE PE ACEST FORUM) sunt ilegale pentru ca nu se ofera factura sau chitanta.

 

Pirateria este cu totul altceva ... daca iau un soft si il multiplic , sau daca iau o pedala o deschid si o copiez si o multiplic eu ..asta e piraterie. Daca ai ceva impotriva vinderea softurilor ORIGINALE pe acest forum te rog frumos sa imi zici. Licenta se introduce la instalarea softului si inregistrarea lui pe site la microsoft. Adica nu conteaza ca x a cumparat din magazin conteaza cine e inregistrat pe site.

 

In fine .. daca vrei sa stergi postul nu ai decat nu ma intereseaza, dar tine minte ca orice vanzare facuta fara chitanta / factura( repet ca si toate vanzarile de pe acest forum) sunt , dupa spusele tale , ilegale. Asa ca tocmai ai reusit sa zici ceva si sa faci altceva.

Link to comment
Share on other sites

pretene, cand vine BSA iti cere factura. Daca o ai si nu e pe numele tau sau mai rau, nu exista, ai imbulinat-o. Mai documenteaza-te.

 

Toate vanzarile de pe forum sunt absolut legale. La softuri se aplica alte reguli stabilite de Statul Roman si nu au nici o legatura cu acest forum.

Edited by felix
Link to comment
Share on other sites

BSA e o mare ... cacealma sa zic asa. Am avut un control la un moment dat de la ei la o fosta firma unde lucram si ghici ce ... nu iti cer nici o factura .. daca vad hartia lipita pe comp sau daca ii dai hartiile nu te mai intreaba de altceva. Ei vin numara compurile numara licentele si daca ies la numar au plecat. Evident ca daca cineva are raca pe firma ta te duci oricum oricat de in ordine ai tot.

Si de obicei controalele astea nu sunt random.

 

Cosu , nu ai mentionat nimica in postul tau orignal de BSA ai zis doar de EULA ... asa ca mai citeste cand cumperi scule originale, sunt hartioarele alea multe pe care le gasesti in pachete, parca scrie ceva de vanzarea catre terti , garantii , distribuitori cam ce mi-ai exspus tu in primul post referitor la software sa sti ca se aplica si la isntrumente muzicale chiar si la amaratul ala de cablu( in speranta ca nu il cumperi de la taraba).

 

 

In fine .. topicul se poate inchide / sterge ... software-ul a plecat deja spre un server.

 

PS .. Multitrack Boss BR-532 ala pe care il vindeai tu ... esti cumva distribuitor autorizat BOSS ? sti tu vanzarea catre terti e ilegala , garantia devine nula si daca iti face control politia si te intreaba de acte si nu ai e considerat furt. Pana si la parchetul laminat iti trebuie acte .. oameni pot sa moara daca nu au ( nu e gluma ... a murit unu ca nu avea acte pe parchet , l-a print politia , l-a dus la sectie asta pe drum l-a injuchiat pe unu din politisti iar celalalt a tras in el si l-a omorat .. d-asta nu ma uit la televizor, aud de la vecini care au probleme grave cu auzul)

Link to comment
Share on other sites

nu iti trebuie nicio chitanta sau factura la vanzare, daca esti persoana fizica (adica vinzi si tu din cand in cand). iar la notar nu trebuie sa ajungi decat atunci cand se cere ca actul de vanzare cumparare sa fie incheiat in forma autentica, adica in cazul terenurilor. pt celelalte bunuri, mobile sau imobile (constructii- in teorie nu e necesar, dar in practica tot se cere forma autentica) se face prin inscris sub semnatura privata, adica redactat si semnat de parti, daca valoarea depaseste 250 de lei , si asta pentru proba in instanta. trust me

Edited by barbarossa
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.