Jeanov Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 este un mixer folosit numai acasa http://www.behringer.com/UB802/index.cfm?lang=ENG pretul este de 5.500.000 lei vechi...negociabil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 OFFTOPIC(va rog, scuzati): La ce anume se foloseste un mixer?Doresc o explicatie ca pentru prosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 cand vreti sa cantati mai multi pe acelasi amp de putere si sa iesiti pe aceleasi boxe, isi baga fiecare cablu pe un canal din mixer si isi face sunetu pe care il vrea pe aceleasi boxe...intelegi? sau faceai mijto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Cu tot respectu ai grija la pret daca vrei sa scapi repede de el: http://senia.ro/detprod.php?idp=1004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 (edited) da cosu ai dreptate ideea a fost ca acum dai ani cand l-am luat a fost 6 mil da acum nu mai stiu cat costa asa ca 3.000.000 negociabil si inca o data ma scuzat pt mai sus am uitat ca vreu sa il vand Urgent Edited October 9, 2005 by Jeanov Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Jeanov, ce vinzi tu este 2.390.710 lei NOU si cu garantie iar tu ceri pe el 3.000.000 lei negociabil. Cat il negociezi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 na ok 2.500.000 ca atat iese si in magazin ce sa facem? cine il vrea il dau cu 2.500.000 daca chiar ii interesat sa imi scrie pe Yahoo sau sa ma sune la 0744/25 60 42 da incerc sa il dau cat mai repede ca altfel..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jaymz Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Eu am cumparat de curand un mixer Behrniger, cu 3 milioane de la o trupa de aici din judet (constanta), este nou, e ink in garantie, dar este Eurorack UB1024 Pro. http://www.behringer.com/UB1204/index.cfm?lang=ENG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 (edited) Jeanov, ce vinzi tu este 2.390.710 lei NOU si cu garantie iar tu ceri pe el 3.000.000 lei negociabil. Cat il negociezi? na ok 2.500.000 eu nu inteleg cum crezi tu ca vei reusi sa il vinzi, avand in vedere ca nou si cu garantie e 2.4 mil, iar tu vrei sa-l vinzi vechi de 2 ani si folosit, cu 2.5 milioane, iti dai seama ca nimeni intreg la cap nu il va cumpara de la tine, nu??? dar in fine, vb aia nebun nu e ala care cere ci ala care da, asa ca daca reusesti sa-l vinzi esti mare Spor la vanzare Edited October 9, 2005 by p_aciulea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Intrucat Jeanov nu prea vrea sa raspunda si nici nu mai daa pe aici si nici pe Xbass.ro... din diverse motive... imi spune si mie cineva daca pretul de 2.390.710 lei (pentru una bucata NOU) este adevarat si daca este ceva de capul lui ? Al mixerului... Imi trebuie asa ceva in primul rand pentru o "aplicatie" subtire in alt domeniu si apoi... de ce nu... pentru mine. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elethan Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Ma, pretul sigur este adevarat, uita-te pe http://www.senia.ro iar calitatea este buna.. si eu am un mixer de la behringer numa ca unu nitelush mai mare un ub2222fx-pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeanov Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Catalin S. SORRY ca nu am raspuns dap si cand da-deam pe la forumuri dadeam asa in trecere asa ca.................. mah mixeru daca nu7 as avea nevoie de bani nu l-as da ca ii bun fata de altele sunetu ii curat ii rezistent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 Jeanov, problema ramane. Il dai mai scump decat e nou in magazin. Nu inteleg ce incerci sa obtii, mai ales ca ti s-a atras deja atentia. Vezi si tu cum scazi pretul sau nu-l mai vinzi daca tot iti place asa de mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin S. Posted October 13, 2005 Share Posted October 13, 2005 Jeanov, vezi pe PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts