www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vand Mixer

Jeanov

Recommended Posts

Guest _Theo_

cand vreti sa cantati mai multi pe acelasi amp de putere si sa iesiti pe aceleasi boxe, isi baga fiecare cablu pe un canal din mixer si isi face sunetu pe care il vrea pe aceleasi boxe...intelegi? sau faceai mijto?

Guest p_aciulea

Jeanov, ce vinzi tu este 2.390.710 lei NOU si cu garantie iar tu ceri pe el 3.000.000 lei negociabil. Cat il negociezi?

na

ok 2.500.000

eu nu inteleg cum crezi tu ca vei reusi sa il vinzi, avand in vedere ca nou si cu garantie e 2.4 mil, iar tu vrei sa-l vinzi vechi de 2 ani si folosit, cu 2.5 milioane, iti dai seama ca nimeni intreg la cap nu il va cumpara de la tine, nu???

dar in fine, vb aia nebun nu e ala care cere ci ala care da, asa ca daca reusesti sa-l vinzi esti mare :)

Spor la vanzare

Edited by p_aciulea

Intrucat Jeanov nu prea vrea sa raspunda si nici nu mai daa pe aici si nici pe Xbass.ro... din diverse motive... :) imi spune si mie cineva daca pretul de 2.390.710 lei (pentru una bucata NOU) este adevarat si daca este ceva de capul lui ? Al mixerului... Imi trebuie asa ceva in primul rand pentru o "aplicatie" subtire in alt domeniu si apoi... de ce nu... pentru mine. :)

Multumesc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.