Geiger Posted October 8, 2005 Posted October 8, 2005 Tot ridicand si coborand bridgeul, mi-am pierdut un surub imbus. Daca are cineva si ma va ajuta ii voi ramane profund recunoscator. Am inteles ca nu se prea gasesc, dar merita sa intreb... poate ste cineva ceva. Multumesc!
Guest Baumwolle Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Stai ca nu inteleg...Tu ai pierdut surubul care tine saddle-ul sau surubelnita cu care o reglai?Daca ai pierdut surubulm oricat de aiurea ti-ar suna, eu l-as cauta in toata casa, ca acolo trebuie sa fie.Cauta-l cu un magnet .Surubelnita ai putea gasi in seturi de imbus-uri;se gasesc in multe locuri si acopera o plaja foarte generoasa de dimensiuni si diametre.Bafta!
Geiger Posted October 9, 2005 Author Posted October 9, 2005 Din pacate este vorba de surub. L-am cautat foarte atent.. am dat si covorl afara din sufragerie, lanterna, magnet.. pur si simplu.. nu mai este.. iar 800 de mii pe un set intreg.. nu am cum
Cosu Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Care este din astea de aici ? http://guitarpartsdepot.com/Merchant2/merc...ory_Code=ltremp poate are cineva unu p-acasa si nu stie. il mut la publicitate si il fac sticky pt o saptamana. poate ai noroc
Guest Baumwolle Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Cred ca omul se refera la un surub de punte Vintage Tremolo.
Cosu Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Pai ala de la vintage tremolo e cu cap cruce si nu imbus. Astept sa ne lamureasca.
Guest Baumwolle Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Al meu e imbus...Sau nu e Vintage Tremolo?
Cosu Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 imbus : http://images.google.ro/images?q=imbus&sou...ial&sa=N&tab=wi
Guest Baumwolle Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 Cosule, stiu si eu ce-i ala imbus.Iti spun ca la V-Tone-ul meu, care cu siguranta nu are Floyd, bridge-ul se regleaza in inaltime cu imbus-uri.
Eugen D Posted October 9, 2005 Posted October 9, 2005 ma.. cel mai bine vorbeste cu cristii (grosmann) ca el ..sigur trebuie sa aiba daca face chitari si poate te ajuta .
lupo17 Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 fa-ti altul nou ! cauta-ti un surubel normal care sa se potriveasca filetajul, si apoi il tai si-l crestezi ca sa-l poti folosi cu o surubelnita normala...fii si tu mai inventiv, ca doar esti roman...ca nu pot sa cred ca sperai sa gasesti un surubel original...
Catalin S. Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 La Grosmann, dar nu e in tara acum, mai asteapta 2-3 zile. Cu siguranta el te poate ajuta pt ca aduce hardware de toate felurile, implicit surub ca al tau. Bafta !
Recommended Posts