AddRien Posted September 23, 2007 Author Share Posted September 23, 2007 N-am aparat.....da ma descurc eu cumva.Dark_Star,se aude? Asa te vreau !tot d-ala chinezesc? Al meu e Japonez ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 tot d-ala chinezesc? cere-ti scuze imediat.Atat de la mine cat si de la Adi de la Valcea (nu de alta,da s-ar putea sa citeasca asta si sa ma trezesc intr-o dimineata cu gatu taiat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 eu sunt pro Alnico II zebra pickups? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted September 23, 2007 Share Posted September 23, 2007 Alnico II zebra pickups? nope Burstbucker Pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Manolescu Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 (edited) nopeBurstbucker Pro Sweet! Cu magnet Alnico 5 presupun. Sau poate sunt mai din inainte. Edited September 24, 2007 by Manolescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 24, 2007 Share Posted September 24, 2007 cere-ti scuze imediat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Barbarossa... in cuvintele prietenilor mei de peste ocean: I call dibs! Daca vinzi vreunu din LP-uri... sunt abonat. Just say the word... bani se gasesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 ...doar unul e al meu...celalalt era in "vizita" ...insa sper ca pe viitor sa-i iau si un fratzior, mai mare... oricum, pt gibsoane vb cu midnight rider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Stiu... dar, vezi tu... o chitara misto care apare la vanzare e scuza perfecta pentru a mai cumpara una. Asa, pentru una noua e nevoie de mai multa convingere, mai ales la scorurile astea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 ...doar unul e al meu...celalalt era in "vizita"...insa sper ca pe viitor sa-i iau si un fratzior, mai mare... oricum, pt gibsoane vb cu midnight rider Mistery solved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Mistery solved! He he. La o prima vedere am crezut ca-s dublate in Photoshop. Abia cand am deschis poza mi-am dat seama de diferente. Mai rare cazurile in care ai doua chitare identice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 26, 2007 Author Share Posted September 26, 2007 He he. La o prima vedere am crezut ca-s dublate in Photoshop. Abia cand am deschis poza mi-am dat seama de diferente. Mai rare cazurile in care ai doua chitare identice... Exista totusi. Uita-te la artistii astia care au zeci,chiar sute de chitare. Multe dintre ele sunt identice, cel putin ca aspect. Aici iti dadeai seama mai usor ca nu sunt identice. Ce te faci insa cand sunt doua chitare, aceleasi model, dar culoare mata? Oricum, interesanta poza, si mai ales continutul. Asteptam pareri pro-Gibson. Nimeni nu zice nimic. Sunteti nemultumiti?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted September 26, 2007 Share Posted September 26, 2007 Nimeni nu zice nimic. Sunteti nemultumiti?! Sunt foarte nemultumit de faptul ca nu detin un Gibson, si sunt convins ca majoritatea forumului e de acord cu mine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
/dev/null Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Sa vezi ce nemultzumit o sa fii cand majoritatea forumului are macar un Gibson! Asa ca, hurry up, break the bank, and make mumma happy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 Sunt foarte nemultumit de faptul ca nu detin un Gibson, si sunt convins ca majoritatea forumului e de acord cu mine. Good point, totusi daca ar avea toti Gibson, n-ar avea toti Fender...tot s-ar ivi ceva sa ne faca sa dorim capra vecinului. Just a thought... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OntZ Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 si daca ar avea toti si fender si gibson si cate una din celelalte firme "profane" ( aka care nu-s astea doua asa ca is automat proaste, varza, lipsite de orice valoare, bune de facut hartie de sters la fund, etc. ), atunci ce-ar fi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 27, 2007 Share Posted September 27, 2007 Pentru Cei Care Totusi Mai Cred..., Only a Gibson is Good Enough! na, vrei comentarii ?? poftim, ca zici ca-i liniste si oamenii "ie" nemultumiti da ba, io INCA mai cred, dar cu amendamentul urmator: fara "only".Deci "a Gibson is Good Enough!" si da, imi lipseste un fender ... dar doar fizic, ca altfel nu-i simt lipsa si nici de-al dreq n-o sa-mi iau, na ! (mint, la un YJM m-as baga ) si relativ la firmele "alilalte", nu-s exclusivist - imi place MULT SZ-ul de la Ibanez si Horizon-ul de la ESP concluzie: mai trebe un YJM si-un SZu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 27, 2007 Author Share Posted September 27, 2007 na, vrei comentarii ?? poftim, ca zici ca-i liniste si oamenii "ie" nemultumiti da ba, io INCA mai cred, dar cu amendamentul urmator: fara "only".Deci "a Gibson is Good Enough!" si da, imi lipseste un fender ... dar doar fizic, ca altfel nu-i simt lipsa si nici de-al dreq n-o sa-mi iau, na ! (mint, la un YJM m-as baga ) si relativ la firmele "alilalte", nu-s exclusivist - imi place MULT SZ-ul de la Ibanez si Horizon-ul de la ESP concluzie: mai trebe un YJM si-un SZu Ba, tu-mi citesti visele?! Si eu mi-as lu un YJM. Si un SZ, ca e a dreaq de meserias floydul ala si corpul e din mahon. Cu banii pe care i-am dat pe gipson puteam sa imi iau un YJM (mai adaugam putin) sau doua SZ-uri. Si totusi nu mi-am luat...pentru ca nu cred ca se potriveste: un SZ is good enough! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Si un SZ, ca e a dreaq de meserias floydul ala si corpul e din mahon. Numa' ca SZ n-are floyd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Numa' ca SZ n-are floyd... Haidi bre... te iei si tu de detalii d-astea minore. Omu vroia sa zic S dar tastatura aia nemernica tot ii punea Z-u dupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 'ti-ai dreaq de golani, suntetzi simpatici....hahalerelor Pai e asa: SZ poate fi un S cu Zero resistance tremolo... nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 (edited) Si mai subtirel... 90-60-90 Sa nu ne cocoseze de spate Edited September 28, 2007 by MrJackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
malex Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 ... 90-60-90 Sa nu ne cocoseze de spate la masurile astea SIGUR nu de spate te cocoseaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
man1ak Posted September 28, 2007 Share Posted September 28, 2007 Pai e asa: SZ poate fi un S cu Zero resistance tremolo... nu? Si zero sonerii aiurea la telefoane... In alta ordine de idei, bah Adriene, cat ai dat tu pe Gibson-ul ala mah? Ca din cate stiu eu un YJM e pe undeva pe la 1500 USD. Parca un gibon era mai scump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AddRien Posted September 28, 2007 Author Share Posted September 28, 2007 Ba, tu-mi citesti visele?! Si eu mi-as lu un YJM. Si un SZ, ca e a dreaq de meserias floydul ala si corpul e din mahon. Cu banii pe care i-am dat pe gipson puteam sa imi iau un YJM (mai adaugam putin) sau doua SZ-uri. Si totusi nu mi-am luat...pentru ca nu cred ca se potriveste: un SZ is good enough! Nu stiu unde mi-a fost capul. Visam deja! N-am fost atent, intra-devar ma gadisem la floyd Zero Resistance! Si zero sonerii aiurea la telefoane... In alta ordine de idei, bah Adriene, cat ai dat tu pe Gibson-ul ala mah? Ca din cate stiu eu un YJM e pe undeva pe la 1500 USD. Parca un gibon era mai scump.Am Gibson Les Paul Studio. Asta e un pic mai ieftin decat YJM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midnight rider Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Am trecut (DOAR TEMPORAR !!!!!!) in categoria 'ONLY 3 GIBSONS ARE GOOD ENOUGH',al patrulea s-a mutat aseara (contra unei sume corespunzatoare) la @lukeblue in garsoniera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 @lukeblue: Pics or it didn't happen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts