virgil Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 Zi si o limita superioara la pret. Ofer ptr: MG 412A 4x12" mono 8 ohm 120 w pret:250 euro. TSL C212 2X12" pret:150 euro. MR 1960 AHW pret::350 euro. Oferta de preturi este valabila numai ptr. cabinetele care sunt super O.K. din pct.tehnic si optic.
Blondu Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 La banii astia nu stiu care este dispus sa-ti ofere ceva avand in vedere ca un TSLC212 nou, in state.. deci nu in EU este 650$ si tu oferi 150E. Daca e asa.. vreau si eu un Les Paul .. ofer 100E In ceea ce priveste MG 412A .. pretul oferit e decent.. spor la cumparare.
gibsonman Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 (edited) subscriu si eu daca are careva un cab 4*12,ma intereseaza si behringer bg 412v,sa fie bun tehnic,ca mai are julituri nu ma doare,atata doar sa nu ii atarne difuzoarele ca atunci chiar nu mai da bine . ca pret 150-200 de euroi.hai noroc a da,si vreau si eu les paul la 100 de euro,chiar mai multe,iau un buchet daca e. Edited October 3, 2005 by jacksonman
virgil Posted October 3, 2005 Author Posted October 3, 2005 subscriu si eu daca are careva un cab 4*12,ma intereseaza si behringer bg 412v,sa fie bun tehnic,ca mai are julituri nu ma doare,atata doar sa nu ii atarne difuzoarele ca atunci chiar nu mai da bine . ca pret 150-200 de euroi.hai noroc a da,si vreau si eu les paul la 100 de euro,chiar mai multe,iau un buchet daca e. multumesc binevoitorilor.Va recomand sa studiati ofertele(second) de pe e-bay D si cele noi de la Thomann.
gibsonman Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 teai simtit ofensat fix ca nuca in perete.eu chiar sunt interesat sa cumpar un cabinet,in ce priveste mon'cher ofertele de pe ebayu nemtesc sau de pe thomann,well cred ca ai uitat de transport,taxe vamale,alea alea.numa bine binevoitorule.
Cosu Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 teai simtit ofensat fix ca nuca in perete.eu chiar sunt interesat sa cumpar un cabinet,in ce priveste mon'cher ofertele de pe ebayu nemtesc sau de pe thomann,well cred ca ai uitat de transport,taxe vamale,alea alea.numa bine binevoitorule. In cazul asta nu e mai bine sa deschizi un thread propriu unde sa specifici clar ce vrei , cum vrei si de unde vrei ?
gibsonman Posted October 3, 2005 Posted October 3, 2005 cosmine eu i-am raspuns lui,ca el a crezut ca am facut misto de pretu pe care il afisase el,d-aia am zis de taxe.in fine admine allmighty,norocel
virgil Posted October 4, 2005 Author Posted October 4, 2005 teai simtit ofensat fix ca nuca in perete.eu chiar sunt interesat sa cumpar un cabinet,in ce priveste mon'cher ofertele de pe ebayu nemtesc sau de pe thomann,well cred ca ai uitat de transport,taxe vamale,alea alea.numa bine binevoitorule. daca te intereseaza asa tare un cabinet,pot sa-ti ofer eu unul cu 6 difuri de 10"din half stackul meu Yamaha. Sa te vad ce propunere de pret faci!
Recommended Posts