TOBOSAR.RO Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Salut! Noul forum www.tobosar.ro a fost deschis. In curand vor fi disponibile si alte sectiuni ale site-ului si multe surprize. PS. multumim RGC pentru gazduire. Keep up the good work! Let there be drums! office@tobosar.ro
vfurdean Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 De cand imi doream un loc plin de tobari....de unde sa poti sa mergi sati alegi.... 1
Cosu Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 De cand imi doream un loc plin de tobari....de unde sa poti sa mergi sati alegi.... sa ii alegi ca rosiile pentru Calve? La intamplare?
Guest Kirk Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Idee super faina.....dar putina lume pe acolo......la mai mare
Guest Ascina Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 (edited) trebuia si un forum de tobosari da, doar ca mai trebuie si tobari Edited September 27, 2007 by Ascina
cyfer Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Felicitãri ºi multã baftã. Sper sã gãseascã trupele tobari pe acolo, cã e mare nevoie. PS Dacã-mi permiteți un comentariu în calitate de webmaster: Regulã: Nu dați drumul la muzicã pe boxele vizitatorului dacã acesta nu a cerut în mod expres!
Dimitriyus Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Am incercat sa ma inregistrez si dupa ce am primit mesajul ca sa verific mailul ca primescu nu stiu ce (n-am primit nimic), acum daca incerc sa ma inregistrez imi zice ca deja utilizatorul exista, dar nu ma pot loga. Care sa fie cauza?
marduk Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 cauta activation mailu prin spam folderu de yahoo
Guest chitaristul_innascut Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 ce noroc pe capul prietenului meu cu forumul asta ce incantat era cand i-am zis
Recommended Posts