www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Brothers In Arms


dire_straits

Recommended Posts

In a recent BBC poll, Dire Strait’s “Brothers in Arms” was voted the second greatest album in rock history after Bruce Springsteen’s “Born in the USA”. “Brothers in Arms”, which is also one of the all time best selling albums in the UK, beat out releases by Nirvana, The Clash, David Bowie and The Beatles.

Link to comment
Share on other sites

Guest Blackout

Si io-s fan Dire Straits, apreciez in mod deosebit "Brothers in arms", dar parca e cam mult "second greatest album in rock history "! Si, mai ales, dupa ce Bruce Springsteen ar fi considerat nr. 1! Dar, deh, asta e doar parerea mea!

Link to comment
Share on other sites

tot eu va necajesc ... :) cu nitzica reclama abuziva ...

dar am fost atras de titlu ... ce e interesant la Dire Straits si la Mark Knopfler in particular e ca au succes atat la marea masa de ascultatori de muzica cat si la specialisti .... Sigur in 85-86 albumul "Brothers in arms" era pe primul loc in UK cel putin ca si vanzari sau difuzare.... si ce este iar ciudat este ca au avut si au succes mare si in USA ,... am fost la un concert Mark Knopfler in Washington DC in 2005 si am rugat un prieten american sa ia bilete din timp ... bineinteles ca nu s-a prea grabit si era sa ramanem fara bilete :) ... se pare ca asta l-a convins de valoarea acestui chitarist , la inceput fiind cam neincrezator ... hehehe ... la concert a fost super si Wolf Trap ( arena unde se tinea concertul ) era plina ochi ... ciudat nu ? ... interesant a fost si ca piesa "Brothers in arms " a cantat-o la bis ... cool :)

Link to comment
Share on other sites

tot eu va necajesc ... :) cu nitzica reclama abuziva ...

dar am fost atras de titlu ... ce e interesant la Dire Straits si la Mark Knopfler in particular e ca au succes atat la marea masa de ascultatori de muzica cat si la specialisti .... Sigur in 85-86 albumul "Brothers in arms" era pe primul loc in UK cel putin ca si vanzari sau difuzare.... si ce este iar ciudat este ca au avut si au succes mare si in USA ,... am fost la un concert Mark Knopfler in Washington DC in 2005 si am rugat un prieten american sa ia bilete din timp ... bineinteles ca nu s-a prea grabit si era sa ramanem fara bilete :( ... se pare ca asta l-a convins de valoarea acestui chitarist , la inceput fiind cam neincrezator ... hehehe ... la concert a fost super si Wolf Trap ( arena unde se tinea concertul ) era plina ochi ... ciudat nu ? ... interesant a fost si ca piesa "Brothers in arms " a cantat-o la bis ... cool :)

 

 

fain :)

Edited by dire_straits
Link to comment
Share on other sites

Melodia in sine a fost una din piesele care m-au "bagat" prima oara in rock, alaturi de Hey You de la Pink Floyd.

 

Insa, topurile astea mi se par pur si simplu bullsh**. Toate sunt diferite. Doar tu poti decide ce iti place mai mult. Bine ca n-au pus green day si alte prostii pe primul loc :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

... :) in consecinta , unul dintre cele mai bune albume rock ever made ... tocmai am vazut pe VH classics piesa "Brothers in Arms " live ... cu chitara Pensa- Suhr , ceea ce m-a mirat fiindca in clipul original parca canta pe un Gibson ... oricum a sunat super .. nu ma prea omor dupa chitarele electrice dar sunetul unei Suhr iti merge la suflet ... si cum arata cu lemnul de artzar , e cool ... si ca sa supralicitez putin , Pensa - Suhr no 1 o are tot .... Knopfler ... asta o stiu dintr-o carte cu tabulaturi Dire Straits pe care am cumarat-o in Koln in 97 cu vreo 60 marci si unde e si poza chitarei cu eticheta no 0000001 ... :) si inca ceva : textul piesei" Brothers in arms " mi se pare unul dintre cele mai inspirate din rock literature ... o adevarata mostra de english poetry ... there's so many different worlds /so many different suns /and we have just one world/but we live in diferent ones /////now the sun's gone to hell /and the moon's riding high /let me bid you farewell/ every man has to die /but is written in the starlight /and every line on your palm/we're fools to make war/on our brothers in arms //// QED

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.