bolly Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 finally am dat peste un bt misto .enjoy!!! TG_Eightysomething.mp3
bolly Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 (edited) e frumoas BT-ul am cantat pe toata durata BT-ului coane karpi... e teroare cu matale la jamuri....ba sari peste oameni...ba lungesti felia...si...in premiera...ai tras peste tot bt-ul .intr-adevar...bt-ul e f.frumos...esti scuzat oarecum.. la urmatotul bt voi pune nevoit titlul de magion...zacusca sau gem. ...(glumesc normal).apreciez contributia..oricum din 4000 de useri sunt vreo max 10 la jamuri sau dueluri...nu prea se omoara lumea cu cantatu pe rgc...MARE PACAT una peste alta...poate mai tragi mata o bucata..asa...ca de jam numa bine Edited July 17, 2007 by bolly
karpi Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 coane karpi... e teroare cu matale la jamuri....ba sari peste oameni...ba lungesti felia...si...in premiera...ai tras peste tot bt-ul .intr-adevar...bt-ul e f.frumos...esti scuzat oarecum.. la urmatotul bt voi pune nevoit titlul de magion...zacusca sau gem. ...(glumesc normal).apreciez contributia..oricum din 4000 de useri sunt vreo max 10 la jamuri sau dueluri...nu prea se omoara lumea cu cantatu pe rgc...MARE PACAT una peste alta...poate mai tragi mata o bucata..asa...ca de jam numa bine multam , pai daca si asa cant la chitara , adica exersez in acelasi timp improvizez pe o tema , pe un fond .Si daca nu trebuie sa fac eu BT-ul e super.Apoi cand BT -ul nu este facut de mine este alta muzica si trebuier sa gasesc alte rezolvari .Asa mai scap de automatisme in progresiile armonice .Prea mult nu stau pe o improvizatie asa ca se intampla ca inspiratia mai vine si din muzica cunoscuta de pe discuri .In mod normal cand compun , reiau si ocolesc asemanarile . Am mai spus si eu in diferite topicuri ca tineri ar trebui sa ia parte mai masiv la jam-uri si dueluri .Da-i mai comod sa "vorbim discutii" , hehe , cum spunea un prieten chitarist. Totusi cred ca sunt cativa chiataristi care asculta ce canta alti si invata cate ceva ,chiar daca inca nu are initiativa s inca nu sunt pregatiti sa se confrunte cu "critica" colegilor .
felixanu' Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 vb aia, hop si eu... obosit, dupa o garda istovitoare si drumuri lungi pe soselele patriei... this is my part... have fun and good luck to the next one(s)! jam_80__s_bolly_felixanu__.mp3
Metabog Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 (edited) Am inregistrat o parte de sax si fluier, suna f misto BTW e clapa, nu va faceti iluzii Edited July 26, 2007 by Metabog
alex_omul Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 inchei eu jamul. felicitari tuturor pentru un jam reusit . Metabog omule, mi-a placut foarte mult improvizatia ta pe clapa! Jam_jam_jam.mp3
karpi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 feriti ca vine versiunea lui @ArtVandalay , pericol maxim credeam ca a postat-o deja ..
Metabog Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Da a iesti foarte mrf jam-ul, felicitari, si a fost f bun backing trackul. E foarte buna ideea de facut jam-uri asa, e genial
karpi Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Vad ca e moda cu "one man show" ...asa ca am facut si eu o varianta, s-ar putea ca mixajul sa nu fie prea reusit, da` e tarziu si nu mai am chef de facut corecturi. Am coborat cu un semiton BT`ul pt. ca ...asa mi-a venit mai bine. Enjoy! P.S. foarte frumoase variantele de pana acum, felicitari! da sunt frumoase , a ta este minunata +++ sau cu stelutze ****** SUPER ..MINUNAT Da , eu nu suport jamurile in care canta chitaristi unul dup acelalalt cu diferite stiluri si de obicei fara nici o trecere de l aun stil al celalalt , nu sunt OK ca sa ma exprim mai elegant. daca difera doar maniera de interpretare este altceva , dar de obicei nu iese nimic ca lumea , sa nu vad G3-uri unde cei mai vestiti fac scandal gratuit impreuna pe scena , sunt de groaza ca incepatorii.
Recommended Posts