matei90 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Am avut de curand cateva cheltuieli, astfet incat bugetul pe care mi-l permit acum pentru o chitara este undeva in jur de 600 RON. Am gasit cateva variante de chitari pe care le-as putea achizitiona, dar voiam sa aud niste pareri, pentru a fi sigur ca nu iau o decizie gresita... Variantele cele ami convenabile pe care le-am gasit pana acum sunt: http://www.guitarshop.ro/produs.php?pid=38 http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...mp;Page=Chitare http://www.grosmann.ro/produs_detalii.php?...mp;Page=Chitare Ce chitara vi se pare mai buna? Sau, ce alte variante imi puteti recomanda in jurul aceleiasi sume de bani?
mega.deb Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 (edited) meri la grosu cu incredere ..... io nu am incredere in affinity ...... Edited July 3, 2007 by mega.deb
Soulmaster Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 (edited) Daca mergi pe grosmann recomand ceva cu bridge fix. Edited July 3, 2007 by Soulmaster
Guest zzz Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Din cele trei propuse de tine eu ti-as recomanda Grosmann Jak 20...mi se pare cea mai ok din toate punctele de vedere...insa daca mai reusesti sa strangi 2 milioane iti recomand cu caldura Ibanez GRG170DX...am o asemenea chitara si nu pot spune decat cuvinte de lauda despre ea...am scris si un mic review la recenzii scule despre ea...keep on rockin'...
George M. Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 eu n-am inteles o treaba la Jak 20 are configuratia H-S-H, si cum, swich numa in 3 pozitii? scuzati oftopicul
matei90 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 pai....mai mult blues...dar mi-as dori mult sa am un floyd la chitara :)
cearny Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Daca vrei blues, nu ti-ai dori. Daca nu ai experienta mai vasta/ureche bine formata, la fel. Double-stops vei face sigur, si ar fi foarte frumos sa sune in acord
Guest anghelescu Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 eu n-am inteles o treabala Jak 20 are configuratia H-S-H, si cum, swich numa in 3 pozitii? scuzati oftopicul probabil a gresit si omul cand a scris pe site.daca te uiti mai atent...pare a fi un switch cu 5 pozitii. man.....voi chiar nu aveti ce face..?
Guest Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Daca mergi pe grosmann recomand ceva cu bridge fix. De ce bridge fix? Floydurile nu sunt bune la G.?
Guest Johnny I Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 nu neaparat.... dar un bridge fix e mai putina bataie de cap. oricum pt bluz nu ai c face cu floyd k dak nu le ai bine cu urechea falsezi trei sferturi din bendurile p kre le faci
Soulmaster Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Junk Yard , nu am spus ca floyd-urile nu sunt bune, doar ca eu am avut o chitara cu bridge fix de la G (o copie de les paul mai precis) pt ca pur si simplu eu nu ma impac cu floyd-urile astea Deci parerea mea, pt bluz, un les paul ar merge ca uns
matei90 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 (edited) am mai gasit o chitara .... asta cum vi se pare? :) http://www.mcmusic.ro/product_view.php?Bra...ndProductID=976 Edited July 4, 2007 by matei90
Cosu Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 toate au parti bune. Ia mergi tu frumusel intr-o zi mai racoroasa si probeaza-le si vezi care iti place mai mult Nu e ca si cum nu ai sta in bucuresti
matei90 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 da....cred ca asta ar fi cel mai bine sa fac pana la urma...dar o sa-mi fie cam greu sa gasesc o zi racoroasa :)
Squier Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 hai frate acu sincer cum sa compari un grosmann cu un squier? adica ...totusi sa fim seriosi
mega.deb Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 hai frate acu sincer cum sa compari un grosmann cu un squier? adica ...totusi sa fim seriosi
Guest Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Poti sa le compari intre ele, sau poti sa le compari cu ce vrei tu (Fender, Gibson). Totul este sa nu le confunzi.
Guest diogrey Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 parerea me e ca da vrei ceva pt blues asta cu doze simple varianta cu o d0za dubla sau ceva de la grosmann am incercat Squier Standard si mi sa parut peste Affinity iar lp standard de la grosmann mi se pare foarte versatil si are un sunet placut exact cum ti sa mai zis ...try try si iar try
Guest laptegros Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ...mai fa si tu rost de 2 milioane si vezi ca are un amic un marathon de vanzare... my_friend_of_misery este ID-ul omului...vb cu el poate va si intelegeti la pret...din partea mea, chitara e scula de scula si merge super la ce cauti tu...am cantat pe ea, si eu le am cu bluzurile...bafta
Guest barbu Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 hai frate acu sincer cum sa compari un grosmann cu un squier? adica ...totusi sa fim seriosi chiar asha..ce *** face squier asha destept..mkr omu ala isi bate mintea sa faca nijte customuri..super elegante..deci...squier...k dracu mah...dak era rock-ul rock.,.asha cum era in anii 50...peste alti 50 de ani..cumparati grosmann-uri..la de 5 ori pretul..si nu mia plateati chitara...hai totusi...fiti seriosi
barbarossa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 sa stii ca poti sa iti construiesti si tu chitari custom. sunt site-uri prin germania de unde iti iei corp si gat si ai "custom"...de ce lumea cand aude "custom" cade pe spate? nu exista custom eftin! e numai "titulatura" de el...ia-ti squier...e ieftin si acceptabil. dar ca regula generala, ia o chitara second mai buna decat una noua made in romania indonezia, india etc.ca sa nu zici ca vorbesc prostii... http://www.musik-toolbox.de/assets/s2dmain...sik-toolbox.de/da gasesti si mai ieftin.
Recommended Posts