Dicu Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 pai 25 am , dar am tot dat bacu'...... neah, numa 19 ani . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest recrutul Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 am luat 10. dak as fi putut sa scot 5 sub din alea 100 ce mi-a picat mie as fi scos. bine k m-am descurcat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Multi inainte, Dicule! Felicitari baieti (si fete)... bafta in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 9.5 romana 10 engleza...ce sa zic..comisie de ***** la romana ..ca dupa ce am inceput sa vb una iesise si s-a intors cand terminasem..si mi-a pus 9 de florile marului..in fine..bafta in continuare la toti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 9.5 romana 10 engleza...ce sa zic..comisie de ***** la romana ..ca dupa ce am inceput sa vb una iesise si s-a intors cand terminasem..si mi-a pus 9 de florile marului..in fine..bafta in continuare la toti.. engleza 10 . I'm blessed! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 nah k o facui si pe asta.. 9.50 la franceza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dicu Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 10 la engleza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweetdeeds Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 DIX francais Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 o fi bine sa vorbesti din amintiri ? eu si la ora asta mai muncesc inca la planse... si nici nu sper la somn pana pe la 5-6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest recrutul Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 eng 10 - banal. de maine nicepe greul Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciuci Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 10 si io ... macar aci unde ia tot prostu .... (nu ca dincolo n-ar fi la fel dar deh.... i'm dumber then the average bear) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 si ca sa fiu offtopic eu tocmai am terminat cu sesiunea! Bafta voua ca habar n-aveti ce porcarii va asteapta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Choose ASE... Choose life! Eu am terminat sesiunea acu 2 saptamani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 10 la engleza!! a trebuit sa vorbesc despre o persoana faimoasa pe care o admir. original voiam sa fac o comparatie intre jimi hendrix si johnny rotten (diferente, dar cum au influentat lumea etc) pana la urma am vorbit despre ingvei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sweetdeeds Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Si azi iepurele din joben: "TRADITIONALISMUL...". Ghici ciuperca cei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 din toate subiectele posibile, singurul cu traditionalismul uitasem ca exista asa ceva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cooasha Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 bai, azi la birou, zic: ia sa ma uit sa vad ce au dat la Bac...wa frate, m-am crucit, bietii copii...deh, metodele astea TRADITIONALE.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 ba ce subiect infect sa mor :) dc trebuia sa pice tocmai asta ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Nici macar Nicolae Manolescu nu a fost deacord cu varianta asta... dar ce sa ii faci?... se putea si mai rau. Faza e ca daca la romana a picat "orice varianta" inseamna ca si la mate poate pica orice varinata si acolo chiar exista diferente de la cer la pamant intre varianta... Faza asta cu variantele date pe internet reprezinta cea mai mare tampenie si culmea ca tot generatia noastra e pe post de cobai la toate ambitiile prostesti ale ministerului... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 (edited) Nici macar Nicolae Manolescu nu a fost deacord cu varianta asta... dar ce sa ii faci?... se putea si mai rau. cum ar fi ? nici macar textu ala la prima vedere nu am inteles mare lucru din el.. varianta mai naspa k asta chiar nu se poate.. pana si dacia literara + poezie pasoptista era mai ok Edited June 29, 2007 by Sylviu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_omul Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 nah, acuma depinde de ce stii si ce ai invatat. pentru mine mai aiurea putea sa fie daca pica Ion Barbu, Dacia Literara sau Eugen Lovinescu... nu multe insa nah... n-ai ce face. Eu am stiut traditionalismul cat de cat, din ce mi-am mai adus aminte de la oral, insa pana acolo incat sa demonstrez ca se aseamana cu simbolismul... e drum lung. A fost intr-adevar o varianta infecta si nu cred ca s-a asteptat cineva sa pice asa ceva.... insa o spun din nou... chiar n-avem ce face. Dam jos praful de pe umeri, ne ridicam si mergem mai departe. Sa speram ca ne descurcam mai bine la restul probelor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Breezer Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 In my oppinion...orice era acceptabil mai putin drama... Macar primele parti n-au fost chiar asa naspa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 sincere condoleante, cred ca a fost cel mai de ***** subiect care s-a dat in ultimii ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 eu oricum m-am descurcat si cu putinul pe care il stiam. am fost multumit macar ca a picat poezie. am invatat ca poate pica orice, tot trebuie sa ma descurc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 acuma faptul e consumat.. sper doar sa fie indulgenti la corecturi Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 GATA NEICAAA !!! am terminat si eu plansele, imi calc costumu` si ma pregatesc sa devin inginer Doamneee de cata bafta am nevoie .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
necu' Posted June 30, 2007 Author Share Posted June 30, 2007 intradevar un subiect pentru care profii sunt nevoiti sa se documenteze putin ca nici ei nu mai stiu mare lucru la traditionalism..oricum..mai rau NU putea sa cada..orice s-ar spune.. in fine..bafta in continuare..ca succesul..presupune sa nu fie 100 de variante cu diferente ATAT de mari intre ele.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hades Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 IAR GATAAA ! sunt inginer cu acte in regula....am terminat-o, de tot (politehnica) so`.. acum e acum....search for a job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ciprian_d Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 fratilor..sincer m-a socat s1 decat s3...am facut cat de cat (nu e motiv de lauda)...da' cu banii la voi cum a mers??? la noi s-au strans da' nu i-a primit supraveghetorul...sa vedem ce ne asteapta la istorie (groaza pt mine) ..si geografie... BAFTA TUTUROR!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylviu Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 gata domne se termina si bacu nota finala 8,83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts