Maybe Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Salut toata lumea! Eu am comandat acum o saptamana ceva de pe siteul musichilll.ro, dar nu am primit un awb sau nimic. Imi tot zice la urmariea comenzi pe siteul lor ca "Comanda este in procesare". Stiti daca mai este in existenta sau sa desfintat sau ceva? A da, le-am si trimis email joia trecuta, dar nici un raspuns. 1
apocapsile Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Salut, Păi au expus și un număr de telefon pe pagină (+4 0787 877 874). Sună și află, e mai rapid. 1
kiske13 Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Interesant magazin....dar nu e singurul. La nici un produs nu apare daca este sau nu pe stock.
Maybe Posted February 14, 2023 Author Posted February 14, 2023 (edited) Nu sunt din Bucuresti asta e problema Edited February 14, 2023 by Maybe
apocapsile Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 14 minutes ago, Maybe said: Nu sunt din Bucuresti asta e problema La telefon ai încercat? Să nu-mi spui că ai comandat și plătit cu cardul în avans.
Maybe Posted February 14, 2023 Author Posted February 14, 2023 5 hours ago, apocapsile said: La telefon ai încercat? Să nu-mi spui că ai comandat și plătit cu cardul în avans. E nu sunt chiar asa de prost. Maine am sa sun, nu am avut timp azi. Am comandat cu plata la livrare. 1
apocapsile Posted February 14, 2023 Posted February 14, 2023 Am întrebat fiindcă eu am fost recent chiar așa de prost dar cu alt gen de produse :-)) 1
Maybe Posted February 14, 2023 Author Posted February 14, 2023 25 minutes ago, apocapsile said: Am întrebat fiindcă eu am fost recent chiar așa de prost dar cu alt gen de produse :-)) Ah ok. Mie nu imi place sa platesc cu cardul cand cumpar ceva online, o evit pe cat mai mult posibil. 1
Maybe Posted February 15, 2023 Author Posted February 15, 2023 4 hours ago, apocapsile said: Și, și? Mai trăiesc? Am rezolvat (cred). Deci mi-au trimis azi email zicand ca nu pot procesa comanda fiindca ce a comandat de la ei nu e in stoc si ca au intarzieri mari cu transportul de stock care trebuia sa le ajunga. N-am ce sa zic, macar puteau sa imi spuna si mie mai devreme. 1
Recommended Posts