kiske13 Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 Salutări. Dacă s-a mai discutat cer scuze, motorul de search nu mi-a dat rezultate. Sunt novice in ceea ce privește utilizarea Impulsurilor. Am descarcat câteva gratuite, am și cumparat câteva pachete de la Choptones. Cele gratuite erau cam vrac sau eu nu am dat de pachete ok. Choptones pare mai pus la punct. Are cineva experiență cu IR de la Bogren Digital, JST, OwnHammer sau altele? Reflectă prețul calitatea lor? Mulțumesc
AddRien Posted November 28, 2022 Posted November 28, 2022 Ceea ce îi sună unuia realist, altuia s-ar putea să i se pară digital sau cel puțin că nu a meritat achiziția. Cred că cea mai bună idee e să îți dai seama cam ce tip de difuzor/cabinet îți plac/e și să încerci de la mai mulți producători. Poți lua câte un IR de la fiecare (majoritatea sunt destul de ieftine). Am cumpărat/încercat diferite vst-uri (3sigmaaudio, OwnHammer, Celestion, York Audio). Cele mai bune mi se par cele de la York Audio, până acum (le încarc cu Torpedo Wall Of Sound - dacă achiziționezi trei IR-uri de la ei, e gratuit progrămelul). 3
TudorAdrian Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 York Audio mi se pare cele mai reusite. Suna bine pe orice le-am incarcat: Fractal, Neural (plugin-uri si QC), Amp + Loadbox. 1
Recommended Posts