Adinel Berehorschi Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Salutare! Am nevoie de putin ajutor, daca se indupleca cineva. Caut un Sum Box ce-mi insumeaza in paralel efectele( cred ca e tot un fel de soi de mixer, nu ma prea pricep). Pe Axe Fractal FM3 folosesc efectele in Dry-Wet (Wet-ul, desigur, fiind 100% mix), insa am o problema cand folosesc R1-ul si Timeline-ul in acelasi timp, se suprapun efectele si nu se mai intelege mai nimic din ce-ar trebui, deci ma obliga sa le folosesc tot timpul separat. Aveti, va rog, o idee cum as putea rezolva aceasta problema? In orice caz, multumesc frumos ca vi-ati luat 1 minut din timpul vostru pretios si ati aruncat un ochi topicului! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocapsile Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Lehle Parallel M / L sau vezi cu un buffer între ele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cokoon Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Maybe one of these? JHS PEDALS Summing Amp Pedală comutatoare (kytary.ro) Electro Harmonix Tri Parallel Mixer – Thomann România Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted June 3, 2022 Share Posted June 3, 2022 N-am reușit să înțeleg diagrama ta și nici cum te-ar ajuta ce vrei să faci (care e diferența dintre efectele "suprapuse" și însumate?!) dar pentru a însuma două semnale (în condițiile tale) ai nevoie de două rezistențe de 10 bani, nu produse de 200 EUR: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts