felix Posted October 22, 2005 Author Posted October 22, 2005 De la P.Matei am primit doar un singur material (respectiv un tab Pink Floyd). Va rog mult de tot, mai ales pe cei care au mai scris pentru revista, sa incepeti sa trimite-ti materiale.
Guest P.Matei Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Am mai trimis si autografele de care ziceam (am mai gasit unele rare : cu Chuck Schuldiner - poate le vrei) si o istorie Led Zeppelin + poze ! Dar totusi nu inteleg de ce nu vrei interviul cu GOD Daca nu te hotarasti am sa il donez altei reviste
Guest P.Matei Posted October 23, 2005 Posted October 23, 2005 Sorry felix , dar timpul a expirat , interviul cu GOD l-am donat
felix Posted October 25, 2005 Author Posted October 25, 2005 AM primit pana acum asa: P.Matei - tab Pink Floyd. (daca vrei sa trimiti si autografele, incearca cel putin sa pui adresa de e-mail corect, respectiv rgcmagazine@gmail.com) Iulia E. - material Mark Knopfler - multumesc mult Deathwarden - continuare material Angus Young / AC/DC - multumesc mult din nou. Va rog in continuare sa grabiti un pic ritmul... thx, felix
Guest P.Matei Posted October 25, 2005 Posted October 25, 2005 Incerc sa iti trimit inca o data autografele si istoria Led Zeppelin si ce mai gasesc
Guest P.Matei Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Am luat si un interviu chitaristului trupei DEVIANT si AVSKILD , Fane (primul interviu pentru Deviant) . Asta-i ultima oferta , altfel o sa procedez cum am procedat cu interviul GOD
felix Posted October 27, 2005 Author Posted October 27, 2005 Nu te pot obliga sa trimiti materialele. Faci cum crezi. Incerc sa iti trimit inca o data autografele si istoria Led Zeppelin si ce mai gasesc N-am primit decat 3 semnaturi (adica linkuri catre ele)... te rog mult, nu-mi irosi timpul aiurea.
Guest P.Matei Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Ok , am sa ma mut cu materialele pentru revista tate la alte zine-uri mai bine "vandute" ! Si sa stii ca e in defavoarea ta . Din partea mea poti sa nu publici nimic din ce ti-am trimis
felix Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 Ok , am sa ma mut cu materialele pentru revista tate la alte zine-uri mai bine "vandute" ! Si sa stii ca e in defavoarea ta . Din partea mea poti sa nu publici nimic din ce ti-am trimis P.Matei... revista asta nu o fac pentru mine si nu imi iese nimic la afacerea asta. Pierd foarte mult timp ca sa o fac si nu am timp sa ma cert cu tine. Ai promis ca trimiti luna de pe cer si nu ai trimis nimic concret. Te invit sa te muti cu materialele unde vrei tu si sa nu mai poluezi acest topic. Iti promit ca nimic din ce ai trimis nu va intra in revista pentru ca materialele tale sunt foarte slabe. Multa bafta.
Guest RutZap Posted October 28, 2005 Posted October 28, 2005 Felix, dak vrei io te pot ajuta cu redactarea revistei, k acum sunt relativ mai liber
felix Posted October 28, 2005 Author Posted October 28, 2005 vorbim luni cand ne vedem... o sa iti explic cum se face.
Burb Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 bai scuze...nu prea am avut timp deloc....felix daca mai e timp ...sa iti fac articolul d blues (partea a 2-a) ....dar sa imi zici ..sa ma apuc.. ...scuze inca o data
felix Posted November 1, 2005 Author Posted November 1, 2005 bai scuze...nu prea am avut timp deloc....felix daca mai e timp ...sa iti fac articolul d blues (partea a 2-a) ....dar sa imi zici ..sa ma apuc.. ...scuze inca o data baga mare omule!
Guest P.Matei Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Felix , Nu vreau sa iti fac in ciuda , dar arunca o privire peste linkul de mai jos sa vezi ce ai pierdut http://www.metalfan.ro/interviuri_god.html
Guest P.Matei Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 Oricum , interviul deja apartine metalfan-ului
Alex Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Se mai aude ceva de nr.2, felix ? Si apropo, articolul meu despre Dimebag ti-a placut, e "publicabil" sau nu ?
felix Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 O sa apara numarul 2 la inceputul anului... incepand cu 23 decembrie incep sa lucrez la el, deci pana atunci se mai pot trimite materiale.
Guest Mehigh Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Guys aveti grija cu pescarus, e mai "special" Articolul lui despre virusi
Cosu Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Guys aveti grija cu pescarus, e mai "special" Articolul lui despre virusi shhhh
Moisoiu Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 Guys aveti grija cu pescarus, e mai "special" Articolul lui despre virusi loooooooooooooooooooooooooool
Guest DeathWarden Posted January 7, 2006 Posted January 7, 2006 felix ce se mai aude cu revista ca si eu am mai trimis ceva (continuarea articolului cu young). let me know
felix Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 felix ce se mai aude cu revista ca si eu am mai trimis ceva (continuarea articolului cu young). let me know Revista o sa apara dar mai dureaza pentru ca sunt foarte ocupat in perioada asta cu serviciul si sesiunea.
Recommended Posts