Guest Blackout Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Vineri, 1 iunie 2007, incepand cu ora 22, in Suburbia, veti putea vedea trupa X-plod intr-o noua formula! Copiii vor canta in deschiderea celor de la Byron. Speram sa va placa cum suna trupa si in noua structura!
ilun Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 care-i noua structura?!?!?! instrumente in plus, noi, sau doar inlocuiri de membrii vechi?!?!
freelancer Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 (edited) In X-plod, pe langa Cristian (13) - chitara, Andrei (8) - voce au aparut: Bubu Cernea (12) - tobe Mihai Cerbu (11) - bass fostii componenti (tobe, bass) au ales sa cante un alt stil muzical, intr-o alta trupa... le uram mult succes!!! concurenta este ceva absolut benefic... X-plod merge mai departe!... Ne vedem in Suburbia... vineri... de la orele 22,00 bafta! Edited May 29, 2007 by freelancer
freelancer Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 (edited) din cate stiu, fiind ziua copilului, intrarea e libera, pe afis nu-i trecut nici un pret... inaintea acestui concert, X-plod va presta si in parcul Titan, la un eveniment organizat de Primaria Sect 3, alaturi de alte trupe consacrate ale rock-ului... intrarea libera... Edited May 29, 2007 by freelancer
Guest miriapod Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 omg deschidere la byron bafta, nu-s in bucuresti vineri, dar as fi venit
denis_symbiotic Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Daca o sa se tina de muzica si pe viitor, pustii astia o sa ajunga departe...le urez mult succes.
Guest anghelescu Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 pacat ca a plecat tobarul....ca parerea mea, canta f ok. ce au ales sa cante fostii membrii?
Guest andrei009 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 pacat ca a plecat tobarul....ca parerea mea, canta f ok. ce au ales sa cante fostii membrii? e adevarat tobaru canta f ok. spre deosebire de vocal care parea drogat, si de chitarist care parea disperat ca nu ii aude nimeni solourile alea din care nimeni nu intelege nimik. mai vb peste zece ani. daca mai traieste trupa. numele e bun oricum. bafta copii! sper ca nu intrati pe acest forum. ma duc sa ma culc. noapte buna copii......................................................................................................................................................
guitar88 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 e adevarat tobaru canta f ok. spre deosebire de vocal care parea drogat, si de chitarist care parea disperat ca nu ii aude nimeni solourile alea din care nimeni nu intelege nimik. mai vb peste zece ani. daca mai traieste trupa. numele e bun oricum. bafta copii! sper ca nu intrati pe acest forum. ma duc sa ma culc. noapte buna copii...................................................................................................................................................... Nu fi rau ma ...
freelancer Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 pacat ca a plecat tobarul....ca parerea mea, canta f ok. da, nu batea chiar rau... da' sa-l vezi pe Bubu Cernea - ai ocazia vineri, in Suburbia...
Guest Blackout Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 e adevarat tobaru canta f ok. spre deosebire de vocal care parea drogat, si de chitarist care parea disperat ca nu ii aude nimeni solourile alea din care nimeni nu intelege nimik. mai vb peste zece ani. daca mai traieste trupa. numele e bun oricum. bafta copii! sper ca nu intrati pe acest forum. ma duc sa ma culc. noapte buna copii...................................................................................................................................................... sa-ti continui somnul ar fi fost decizia cea mai buna pe care o puteai lua! Aaa, si nu te obosi sa te trezesti! E bine asa : te mai ascultam peste 10 ani!
Matei Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 pacat ca a plecat tobarul....ca parerea mea, canta f ok. ce au ales sa cante fostii membrii? Tu l-ai vazut vreodata pe Bubu cum bate?
Guest PhenomenOn Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 felicitari si mult respect din partea fiului
Un Tobar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Urez mult succes trupei X-plod.Felicitari pentru noile achizitii . Bafta
Cosu Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Io l-am fazut pe Bubu acum mai multa vreme la televizor si am ramas paf. O fi el inca tinerel dar stie foarte bine.
Guest Blackout Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Da, asa e! Bubu stie bine cu tobele. Lucru dovedit si vineri in Suburbia. Dupa numai trei repetitii in noua formula, X-plod a facut o super-cantare de Ziua Copilului, trupa si membrii ei fiind ovationati minute-n sir. De cele mai multe aplauze s-a bucurat Cristi (chitaristul), urmat indeaproape de Bubu (bateristul), cei circa 150 de spectatori prezenti, cerandu-le copiiilor cateva "bis"-uri la rand si aclamand trupa minute bune! Am atasat si doua poze.
Recommended Posts