Guest En1gma Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Chiar ma miram cum de n-a aparut si aici inca.. http://mirror.nightwish.com/en/band/members/facts?id=16 http://nightwish.1g.fi/NIGHTWISH1.mpg Deasemenea, se gasete pe internet deja piesa Eva, pentru a va da cu parerea despre noua solista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ismael Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Cand am vazut-o am zis ca e aceiasi mancare de peste, dar dupa ce am ascultat Eva spun ca nu se compara cu Tarja. Are voce fata, poate cu timpul o sa mai creasca... Pentru mine Nightwish si-a pierdut odata cu Tarja si feeling-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Pentru mine Nightwish si-a pierdut odata cu Tarja si feeling-ul. feeling? pentru mine, Nightwish reprezinta cea mai comerciala muzica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kirk Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 cea mai comerciala!?.....pt. tine poate.... cei de la Nightwish trebuie respectati pt. muzica lor. sau poate esti tu mai bun?!....mai skeleton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrP Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 cea mai comerciala!?.....pt. tine poate.... cei de la Nightwish trebuie respectati pt. muzica lor. sau poate esti tu mai bun?!....mai skeleton. Eu sunt de acord cu skeleton, muzica celor de la nightwish da catre comercialitate prin vocea tipei...mie imi place f mult instrumentalul lor, si ii respect pentru acest lucru, dar nu mi se pare compatibila vocea de opera cu o "orchestra"(trupa) in spate care canta un gen de rock... In rest, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeleton Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 cea mai comerciala!?.....pt. tine poate.... cei de la Nightwish trebuie respectati pt. muzica lor. sau poate esti tu mai bun?!....mai skeleton. am zis ca 'pentru mine', si nu conteaza daca sunt sau nu mai bun. n-am zis ca e muzica proasta, am zis doar ca e comerciala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulceata Mortii Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Am ascultat fragmentul din "eva" pe site. Nu imi dau seama daca incearca sa o imite sau nu pe cucoana Tarja, dar nu difera prea mult, cred ca o sa se potriveasca ff misto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest astenia Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Am ascultat fragmentul din "eva" pe site. Nu imi dau seama daca incearca sa o imite sau nu pe cucoana Tarja, dar nu difera prea mult, cred ca o sa se potriveasca ff misto. Am senzatia ca vrea s-o imite din punct de vedere fizic.. sau poate n-o imita poate asta a fost criteriul de selectie... ideea e ca seamana ... Din punct de vedere a vocii difera chiar foarte mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asy Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 ce nasol ca nightwish si-a gasit vocalista noua , mi s-a parut ca Tarja Turner se potriveste cel mai bine in Nightwishc ,mai ales ca Anette are 36 de ani. dar totusi ,sper sa aibe succes si cu aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Mie mi se pare ca aduce putin cu Amy Lee de la Evanescence, ca aspect. Am ascultat la radio Eva si mi-a placut, dar astept sa vad ce poate la melodii mai suparate care ii solicita mai mult vocea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PhenomenOn Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Dar tot nu inteleg cea patit fosta solista Link to comment Share on other sites More sharing options...
lupul alb Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Pe Tarja Turunen au dat-o afara. Citeste scrisoarea urmatoare. http://www.nightwish.com/en/article/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest En1gma Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Prima data cand am ascultat piesa,si nu stiam cine e vocalista, ma gandeam la tipa de la Within Temptation.Oricum,era greu de ghicit. Si eu astept albumul nou, sa vedem ce poate tipa defapt,ca dintr-o singura piesa nu`ti dai seama.Btw, Nightwish declarase ca nu vor pe cineva, care s-o imite pe Tarja,vor ceva nou.Pana acum au cam reusit,sa vedem albumul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Macar are un accent suportabil si net superior Tarjei Oricum eu ascultam Nightwish pentru compozitiile lui Tuomas (care parca e singurul care compune dintre ei), deci daca in continuare va propune piese misto, putin imi pasa de cine da cu vocea, atat timp cat da bine (si tipa noua pare sa dea chiar bine). Restul e can-can pentru cei mici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 (care parca e singurul care compune dintre ei) El compune clapele, chitara, orchestratia de pe spate... bassu si-l face singur Marco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cearny Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 El compune clapele, chitara, orchestratia de pe spate... bassu si-l face singur Marco. Da bine, eu ziceam de compus nu de facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldrian Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Clar ... odata cu venirea Anettei se pare ca o sa fie si ei mai uniti (stiti desele scandaluri cu Tarja). Si oricum, dupa cum a zis si @cearny, orchestratia Tuomas o facea ... deci orice idee cum ca Tarja ar fi fost in spatele cintecelor este pura speculatie si trebuie demonstrata . Atita timp cit Tuomas continua sa compuna in ritmul in care a facut-o pina acuma, orice album nou Nightwish va fi o senzatie (pentru mine, ca si toate celelalte de pina acum ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MrJackson Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Da bine, eu ziceam de compus nu de facut Ya.. cand am zis "facut" tot la compus ma refeream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Asy Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Cel putin stim cu toti ca din anul 2007 ,Nightwish nu o sa mai aiba succesul pe care la avut pana acum ....sau poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts