Cosu Posted January 28, 2005 Posted January 28, 2005 Vreau sa facem un logo stilizat al RGC. Ceva foarte mic dar sugestiv. Il vom folosi pentru favicon. Cum ati vrea sa arate?
Cosu Posted January 28, 2005 Author Posted January 28, 2005 hmmm poate trebuia sa mentionez ca trebuie sa fie ceva generic care sa aiba legatura cumva cu chitara ... o emblema (daca aia n-ar fi animata ar merge si aia )
Guest Razvan Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 Cosule ce zici deasta: iei o chitara sau mai degraba nu toata chitara ci mai degraba griful sau gatul si deasupra scrii Romanian si in celelalte doua parti ale chitarei ROMANIAN G | C U / \ O I / \ M T | | I A | | N R ETC I I T S Y T Sau ceva in genul asta oricum ma mai gandesc si eu. Poate fac rost de un program de prelucrat imgini si trag un logo misto
hihi Posted February 4, 2005 Posted February 4, 2005 lol cearny. Razvan, nu am inteles nik din ce ai postat tu mai sus..
Guest Ema Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 lol cearny. Razvan, nu am inteles nik din ce ai postat tu mai sus.. <{POST_SNAPBACK}> nici eu...
Guest Razvan Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 Cand am postat era o schema acceptabila, nu era asa de condensata Oricum spuneti-mi si mie un program de prelucrat ceva imagini ca vreau sa fac si eu ceva
felix Posted February 5, 2005 Posted February 5, 2005 corel draw, adobe photoshop, macromedia fireworks etc etc etc
Cosu Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 nu toti ati priceput ce vreau eu .... iata despre ce vorbesc : http://www.computergames.ro/favicon.ico http://www.cnn.com/favicon.ico http://www.caro.ro/favicon.ico
Cosu Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 pai face cineva iconita si apoi se tranteste pe server . it should work
Adi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Am facut io o chestie. E doar un mock-up. Cred ca trebuie sa fie mai groase literele si eventual de alta culoare.
cearny Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Fain, merge de Favorites Icon Btw, mie sa stiti ca-mi placemult ca logo patrat cel din avatarul lui Cosu. Poate pe aceeasi tema, dar si cu alte chitare/background-uri?
Cosu Posted February 8, 2005 Author Posted February 8, 2005 iti zic eu. sa arate ca o fuculita . friggin obsessed ...
Stefan Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 ba voi ati innebunit de tot? numai offtopic faceti .. daca as avea idei v-as zice.. dar nu prea am in afara de asta... faceti un mic chitarist cu o chitara in mana, care zdranganeste ( ceva facut in flash sau ceva)
felix Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 am facut si eu ceva... nu dati cu bata... ideea e ca la cat de mica o sa fie iconita, e bine sa se inteleaga ceva din ea.
Adi Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Foarte misto. Chiar ar da bine facute mici, mai ales alea pe negru. Deja imi imaginez una din ele in bara de favorites de la Opera . Nice job!
Cosu Posted February 9, 2005 Author Posted February 9, 2005 Sambata o sa avem favicon. Spuneti care va place din cele prezentate mai sus...
NiNjA Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Aia cu chitara. Da' un Stratocaster ar fi mai bun.
Recommended Posts