Popular Post avatar2100 Posted January 16, 2021 Popular Post Posted January 16, 2021 (edited) Salutare, proprietarul acestui instrument a dorit inlocuirea tastelor. Dupa o verificare amanuntita am constatat urmatoarele: gatul fusese lacuit inaintea inserarii tastelor (acestea au fost aplicate peste lac) iar marginile acestora nu erau lipite de fretboard permitand agatarea coardei mi subtire, fretboard-ul nu fusese planat corespunzator inaintea tastarii si era sucit (din aceasta cauza cei de la fabrica au introdus o bucata din carton in cavitatea gatului pentru compensare) in anumite zone existau note "moarte", nut-ul nu era bine construit (nu avea distanta potrivita pentru a compensa grosimea corzilor) in plus santul pentru taste era larg taiat nepermitand o fixare ferma a acestora. Dupa ce am inserat tastele, am aplicat un ulei special pentru a proteja lemnul. Mi-au trebuit aproximativ 24 ore pentru a termina aceasta lucrare. Atasez cateva fotografii pentru cei interesati. Multumesc Edited January 16, 2021 by avatar2100 12 1
atrismalex Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 Multumesc mult! Lucratura de maestru! fata de cum era si cum e acuma, is 2 chitare diferite. A devenit un instrument care acum poate sa se numeasca "premium". Atentia la detalii si cum se simte la mana...nu am cuvinte! Multumesc din nou! Recomand cu maxima incredere!
cotrusvlad Posted January 16, 2021 Posted January 16, 2021 (edited) Superb. Cu pila triunghiulara ai facut crownul tastelor? Edited January 16, 2021 by cotrusvlad
atrismalex Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Recomand sa vorbesti direct daca esti interesat. Fiecare instrument e diferit😉😉.
FiveseveN Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 18 hours ago, atrismalex said: Fiecare instrument e diferit Corect, unele au mai multe taste, e normal să coste mai mult 🙄 2
Recommended Posts