virgil Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 vand copie Stratocaster AXL de Luxe,made in Korea.Stare impecabila, doze EMG pasive,tremolo,accesorii+husa. Pret:250 euro.
winci Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 vand copie Stratocaster AXL de Luxe,made in Korea.Stare impecabila, doze EMG pasive,tremolo,accesorii+husa. Pret:250 euro. 16573[/snapback] Ce intelegi prin accesorii? Husa cu e? Poate pui cateva poze cu ea
virgil Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 Ce intelegi prin accesorii? Husa cu e? Poate pui cateva poze cu ea 16574[/snapback] acesorii:curea,cablu,husa. ptr. poze lasa o adresa de mail
Catalin S. Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Curios este ca dupa ce ai postat poze cu chitara unde se vede clar placa sidefata, nu a mai scris nimeni. Am avut o chitara asemanatoare (custom made) la care am schimbat placa de doze si butoane... Se gasea la Zapada candva... Asta pt ca nu o puteam vinde din cauza albului sidefat... Incearca sa faci la fel. Nu costa o avere... Nu ma injurati dragi colegi dar cam asta e adevarul... Multi fug de "sidef"... ca de dreaq... Cica nu e rock !
dass101 Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Si altii pe afara sint inebuniti dupa tot ce inseamna design mai deosebit.
Dicu Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 chestia e ca modelu asta de chitara nu e ala standard , e un fel de custom avand in vedere ca are si doze emg, trebuia sa o faca mai deosebita fatza de restu, dar garantez eu ca nu influenteaza in mod negativ faptul ca placa e sidefata. si mai e o chestie, conteaza lumina
Recommended Posts