Guest Morgan Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Pe situl festivalului peninsula (sau felsziget) de anul asta nu scrie absolut nimic in afara de perioada festivalului: 25-29 iulie 2007. Nu au anuntat nici macar orientativ ce trupe vor veni, nici un pret, nimic. Vreau sa stiu, are cineva idee cat o sa mai dureze pana cand o sa apara ceva informatii?
Dark_star Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ei nu se grabesc ..... .... tu de ce iti faci griji ??? :)
Guest En1gma Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Se zvoneste ca Hammerfall si Theatre of Tragedy..apoi..nu stim
Guest septimiu_hm Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 am auzit si eu de zvonul cu Hammerfall .... hope dies last
Cosu Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Eu am fost anul trecut la Toy Dolls si a fost SUPER atat ca organizare cat si ca atmosfera! Sper sa fie si anul asta la fel
Guest septimiu_hm Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Eu am fost anul trecut la Toy Dolls si a fost SUPER atat ca organizare cat si ca atmosfera! Sper sa fie si anul asta la fel atunci anu' asta facem forum gather
Guest Morgan Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 eu imi fac griji ca vreau sa stiu daca merita sa strang bani pentru ala sau daca sa-i sparg pe alte festivale, anume rocklamures si rock'n'coke. Ar fi culmea sa aflu dupa ce merg la astea 2 ca toate formatiile care ma interesau vin si la peninsula
Guest En1gma Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 verificati siteul,a fost updatat cu o parte din formatii care sunt invitate.
bogdy2376 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 in primu rand...hallo ppl...pai din cate am auzit eu, biletul pt tot festivalul va fi 100 RON daca e luat in avans, 140 RON la fata locului...restul nu mai stiu exact...se pare ca vin si Theater of Tragedy, Exploited, Kosheen si trupele cu care ne-am obisnuit, gen luna amara, vita de vie, ocs, cargo...cand mai alfu ceva, va mai anunt (ca aflu direct de la sursa...sunt 'bastinas'...targu mures ruls:P )
Cosu Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Pretul presupun ca este pe toata durata festului nu ? E naspa anul asta ca au ingramadit toate evenimentele muzicale mari in aceeasi luna. Daca anul trecut erau doar rock la mures si peninsula+sighisoara(sunt apropiate si stiu multa lume care le servea la comun) anul asta au venit si cu B'estivalul. Din lista ce am vazut-o pe site recomand pe ungurii de la Zanzibar care sunt foarte tari pentru ceea ce canta (un soi de pop rock). Ca un ahtiat dupa echipamente ce sunt acum doi ani am ramas cu amicul Cearny intr-o usoara mirare cand am i-am vazut pe cei doi chitaristi de la zanzibar. Si depreszio par sa fie ok desi ma cam nedumereste numarul prea mare de fani tineri si foarte tineri. Sa speram ca ne vedem acolo
Guest Morgan Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 intr-adevar, am ajuns sa ne plangem de faptul ca avem prea multe optiuni (si prea putini bani unii din noi), sunt cel putin 4 festivaluri interesante in decurs de aproximativ o luna :peninsula, rock la mures, cokelive si b'estival, asta ca sa nu mai vorbim de concertele separate. Puteau si ei sa le intinda pe o perioada mai lunga. Sincer, pana acum nu sunt impresionat de niciunul din numele afisate pe lista de la Peninsula
Cosu Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 si sa nu uitam de AICI SEMENIC! Are balta peste anul asta!
bogdy2376 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Pretul presupun ca este pe toata durata festului nu ? pai da...biletul pe o zi anul trecut era 15 ron parca...deci anu asta, undeva in jur de 20-25...
Faust Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ca un ahtiat dupa echipamente ce sunt acum doi ani am ramas cu amicul Cearny intr-o usoara mirare cand am i-am vazut pe cei doi chitaristi de la zanzibar. Dezvolta subiectul pls.
cearny Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Bogner Ecstasy stack, Mesa Triple Rectifier stack, doua frigidere de efecte, Musicman Petucci, cateva Gibson Les Pauls. Asta din ce-mi aduc aminte pe loc.
Guest septimiu_hm Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 cunosc sentimentul si eu i/am vazut de zilele targumuresene si am ramas mirat la cate chitari au schimbat, aproape cate una la fie care melodie, in total vreo 5 daca nu ma insel
midnight rider Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 cunosc sentimentul si eu i/am vazut de zilele targumuresene si am ramas mirat la cate chitari au schimbat, aproape cate una la fie care melodie, in total vreo 5 daca nu ma insel Mult prea putin cantat pentru atata schimbat.Parerea Mea
cearny Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Mult prea putin cantat pentru atata schimbat.Parerea Mea Schimbatul as zice ca are mai multa legatura cu show-ul decat cu cantatul Plus, nu stim niciodate ce canta ei (pentru ei) pe la sala de repetitii
Guest Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 http://www.peninsula.ro/ O parte din artisti: GOGOL BORDELLO THE EXPLOITED THEATRE OF TRAGEDY KOSHEEN etc.
dass101 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 O sa fim si noi pe acolo, daca nu ma insel prima trupa din prima zi. Desi e trecut gresit numele pe afis..
Guest Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Am vazut, dar e posibil sa fie scris in maghiara (WOODOO). Daca nu gresesc si Zakuszka e scris dubios. http://www.peninsula.ro/band/2007/ Oricum, bafta la festival!
midnight rider Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ne vedem acolo,mai exact ,sambata 28 iulie,ora 0.30
sakavaka Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ne vedem acolo,mai exact ,sambata 28 iulie,ora 0.30 bravo domnule, cred ca a fost cel mai tare concert din toata peninsula (mai ales finalul ).Pacat ca nu am primit ramasitele chitarei .
Recommended Posts