GezaMan Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Salutare! Am achizitionat recent un microfon T-bone MB85 beta folosit si sub grila arata in ca in pozele atasate. Fiind incepator in materie de microfoane as vrea sa va intreb daca e normal si asa arata microfoanele inauntru sau e facatura/ a fost ceva modificat la el. Mersi, Geza
Liviu.Pop Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Ketchup, maioneză ... Glumesc. Ținând cont de clasa microfonului, te poți aștepta să fie lucrat neglijent, ar putea fi adezivi din fabrică, dar ... de două feluri? Nu știu, sunt doar circumspect. Cum ai fost și tu, de altfel. Dar dacă tot ai dat banii pe el, măcar să meargă de banii ăia.
GezaMan Posted August 22, 2019 Author Posted August 22, 2019 Multumesc pentru raspuns. N-am gasit online nici o poza cu capsula acestui microfon ca sa vad eventualele diferente. De mers merge, chiar suna foarte bine.
guitarhead Posted August 22, 2019 Posted August 22, 2019 Cam asa.. vine de la diferite(le) etape de fabricatie/asamblare... Capsula a fost construita (un tip de glue de la workstation-ul respectiv), si la asamblarea finala ai sigiliul de la lipituri/cositor/conexiune electrica. :) 1
marcianpetrescu Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 15 hours ago, GezaMan said: Multumesc pentru raspuns. N-am gasit online nici o poza cu capsula acestui microfon ca sa vad eventualele diferente. De mers merge, chiar suna foarte bine. daca e posibil, te rog sa faci niste poze mai clare. O sa pot sa-ti spun mai multe. din pozele initiale nu prea imi dau seama. Merci
GezaMan Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 1 hour ago, marcianpetrescu said: daca e posibil, te rog sa faci niste poze mai clare. O sa pot sa-ti spun mai multe. din pozele initiale nu prea imi dau seama. Merci salut Marcian! (ne-am salutat chiar in persoana in urma cu circa 10 ani dupa un concert pe care l-ati sustinut la Baia Mare in Gold Time) am incercat sa mai fac cateva poze cu capsula, sper sa se vada mai clar. mersi! 1 hour ago, marcianpetrescu said: daca e posibil, te rog sa faci niste poze mai clare. O sa pot sa-ti spun mai multe. din pozele initiale nu prea imi dau seama. Merci
GezaMan Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 11 hours ago, guitarhead said: Cam asa.. vine de la diferite(le) etape de fabricatie/asamblare... Capsula a fost construita (un tip de glue de la workstation-ul respectiv), si la asamblarea finala ai sigiliul de la lipituri/cositor/conexiune electrica. Multumesc, m-ai linistit. M-am gandeam deja sa trimit microfonul inapoi la vanzator.
marcianpetrescu Posted August 23, 2019 Posted August 23, 2019 (edited) 1 hour ago, GezaMan said: Multumesc, m-ai linistit. M-am gandeam deja sa trimit microfonul inapoi la vanzator. este un tip de adeziv cu rolul clar de a fixa cele doua fire ca sa nu se miste si sa se fractureze... uneori se intampla asta si de la vibratii... la microfoanele de firma se folosesc alte variante... nu e panica... atata timp cat nu afecteaza functionarea... e bine... nu-ti face probleme. Bafta Edited August 23, 2019 by marcianpetrescu
GezaMan Posted August 23, 2019 Author Posted August 23, 2019 1 hour ago, marcianpetrescu said: este un tip de adeziv cu rolul clar de a fixa cele doua fire ca sa nu se miste si sa se fractureze... uneori se intampla asta si de la vibratii... la microfoanele de firma se folosesc alte variante... nu e panica... atata timp cat nu afecteaza functionarea... e bine... nu-ti face probleme. Bafta mersi mult
Recommended Posts