www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Trucuri Pe Acustica :)

Guest malmsteen_the_best

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu zic mai bine sa nu incerci rasgueado acuma la inceput ca o sa-ti sfredelesti degetele... you have been warned.

bai nene hai ca esti tare :)

ba ii zici omului sa invete rasgueado, ba ii zici ca o sa-si zdreleasca degetele si mai bine sa nu incerce :) ca cica e la inceput. crezi ca unuia cu mai multa experienta atunci cand va invata aceasta tehnica ii va fi mai usor? fiindca pt el rasgueado va fi, lafel, ceva nou.

parerea mea e ca nu-si va sfredeli degetele daca va invata corect tehnica inca de la bun inceput

uita-te atent la tutorial si incearca sa faci lafel ca el, cu unghiile, ca sa nu te ranesti.

acuma na, sper ca n-am suparat pe nimeni; daca da, scuze

scuzati de asemenea offtopicul

sanatate multa

Guest malmsteen_the_best

nah pai rasgueado ii pt flamenca in general !! eu cant acustic ( unplugged) . daca stiti niste trucuri de efect pt chitara acustica ziceti-mi si mie pls :) ! ms mult

Guest Distorsed
lol ! lasa vrajeala si raspunde-mi serios daca vrei si daca stii !

ce vrajeala ba?.. tu vrei sa canti armonii & stuff...cum zici tu, trucuri, si sari la o intrebare de genu asta??...no offense dude...poate ca sa inveti unele chestii de chitara e boring pt tine ( unele chestii is intradevar boring...) da nu este scurtatura la a stii sa CANTI chitara( nu o lua ca o ofensa )

Cheers!!

lol ! lasa vrajeala si raspunde-mi serios daca vrei si daca stii !

uite, stiu eu un truc misto

stii trucul ala cu sunetul de coarda rupta pe chitara electrica cu floyd? se poate face si pe acustica in felul urmator: iei un patent, il deschizi, il pui pe coarda si strangi cat poti tu de tare, sa vezi ce marfa suna

chiar , stii o melodie cap-coada?

Nu :)

Sa invete sa comunice eficient si pe urma poate o sa inteleaga ceva. Imi pare rau deocamdata de profesorul care ar putea sa-i predea chitara, pentru ca daca ar fi proful cu care am facut eu probabil i-ar baga griful in gat :(.

Nu sunt genul de persoana obsedata de gramatica si scris corect, pentru ca astea sunt doar conventii, dar nu poti comunica asa. Nu poti sa vii pe un forum si sa pui intrebare dupa intrebare "cum fac aia cum se face ailalta" cand ar putea intra pe un site cu lectii de chitara si sa invete chestiile astea in jumatate de ora. Ce intreaba el sunt chestii de inceput care se invata cu creionul in mana.

Trucuri de efect? Lool... si cand Cosu l-a intrebat daca stie piese cap coada tipu i-a zis sa-l lase cu vrajelile, wtf? :) Imi pare rau, in general nu sunt atat de rau, dar asta chiar ma enerveaza. Daca vrei ajutor, trebuie sa intrebi frumos si sa accepti invatatura mai ales de la cineva care se pricepe. :) El crede ca vine aici, ii pune pe toti sa-l invete cateva "trucuri de efect", si cine vrea sa-l invete ceva ca lumea se alege cu un "lasa-ma ma cu prostiile astea".

Edited by Metabog

Guest Distorsed

la faza cu intrebarile sunt de acord cu tine, si cea cu "Vrajeala", da ce ai dom'le cu copii?? sau copil = guitar noob??

Guest blue_veek

bai lasati tipu (copilu, adolescentu, maturu sau ce o mai fi si el) in pace... :) a invata chitara (sau teorie muzicala) poate fi cel mai booring sau plictisitor pentru un incepator.. de aia probabil ca se plictiseste :) in acelasi timp, poate fi adevarata experienta pentru un pasionat sau pentru cineva care chiar se tine de treaba pentru ca "simte muzica"... :)

recunosc ca si pe mine ma enervau eternii 100 de "!!!" si de "???", dar asta e, prea mult mess e de vina (probabil ca ar trebui sa ceara despagubiri si pentru limba romana, nu numai pentru muzica)...

haideti sa nu trasformam rgc-ul intr-un loc de cearta...

@malmsteen: have fun learning si poate ai sa ajungi ca si chitaristul caruia ii porti numele la ID

Guest malmsteen_the_best

ok poate am gresit eu si imi cer scuze pt asta ! se mai intampla ! peace :) ! v-as ruga sa-mi recomandati ce melodii as putea sa cant daca cineva vine la mine si imi zice sa-i cant :) voi ce melodii ati canta ?? daca puteti sa ma ajutati pls! si inca ceva : ce melodii as putea sa-i cant unei fete ??? :) ms mult si inca odata sorry

Guest Distorsed

hmm...de la trooper daca vrei ceva ( nu de cantat la femei, ca fug de tine ) trebuie sa fie ceva taburi pe aici, sau Phoenix

Guest Baumwolle
cum practicati voi sweep picking-ul ? cu alternative picking sau ?

Sunt doua chestii diferite.

Tu cum conduci masina cu cutie automata, cu ambreiaj sau fara?

Guest malmsteen_the_best

aha  , atunci iti zic sub alta forma : poti sa-mi spui cum se face ? ms anticipat

melodii romanesti pt gagici si nu numai ..cam orice de la vama veche , tapinarii , iris , ...si daca chiar vrei sa rupi gura invata alifantis...sunt sigur ca dupa ce inveti 4-5 de la fiecare dintre artistii mentionati n-o sa mai ai probleme in a merge undeva si a face toate lumea sa t asculte.... :)

Guest malmsteen_the_best

help me plss !! era undeva pe forum un link cu notiuni elementare de teorie muzicala si nu-l mai gaesca !! daca stiti unde e spuneti-mi pls ! ms mult

Guest Distorsed

cu tovarashu' Google gasesti siteuri cu asa ceva, mie de exemplu cel mai bine mi-a explicat www.zentao.com , threaduri cu teorie muzicala cred ca , iara , gasesti cate vrei, depinde ce te intereseaza

Shi inca o chestie,e mai utila decat suna, invata notele pe grif, gasesti tot felu' de programe ajutatoare pt. asa ceva, te va ajuta ENORM

Guest malmsteen_the_best

pai notele pe griff le stiu dar teoria aceea chiar era buna ! daca o gasesti / gasiti dati un paste la link pls ! ms mult