catalinsapasu Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Salut. Se dau doua preampuri, respectiv un ENGL e530 (cam zgomotos) si un Digitech GSP1101. Avand in vedere ca stau in acelasi rack si tare as vrea sa folosesc noise gate-ul din GSP pentru a mai calma putin ENGL-ul, ma gandesc sa folosesc 4cm (four cable method). Asta imi va permite sa folosesc si efectele pre/post amp. Acum am studiat multe scheme pe google, am incercat sa ma prind singur dar tot am dubii, nu sunt 100% sigur, mai ales ca ambele au doua iesiri de return si una de send. Poate sa imi spuna si mie cineva, ca la .... copii, care cablu pleaca de unde si merge unde? Si pe urma ce pleaca spre placa de sunet? Puteti desena cu linii colorate pe poza. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Vrei să folosești cabsim-ul din ENGL sau din Gigitech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 Din Digitech. ENGL nu cred ca are cab-sim (sau vorbesti de acele "frequency compensated line outs"?). Oricum Digitechul permite mai multe, inclusiv third party IR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 (edited) 15 minutes ago, catalinsapasu said: vorbesti de acele "frequency compensated line outs"? Da, e un cabsim simplu, analogic. Atunci vine așa: chitară → GSP in GSP loop send → e530 in e530 line out → GSP loop return (un cablu e suficient, e același lucru din ambele ieșiri) Iar către placa de sunet poți ieși din Mixer Outputs pe GSP. Sau mai logic ar fi să folosești ieșirea digitală prin USB. Edited November 28, 2018 by FiveseveN Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted November 28, 2018 Author Share Posted November 28, 2018 Super. Mersi mult. Presupun ca in loc de e530 in pot folosi acel auxiliary input, ca sa fie toata schema prin spate, sa nu se vada urat. Dupa ce le leg, semnalul pleaca de la GSP (line out sau Mixer Out)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 Stai pe left (mono) because we like standards Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 3 hours ago, catalinsapasu said: Presupun ca in loc de e530 in pot folosi acel auxiliary input, ca sa fie toata schema prin spate, sa nu se vada urat. Sigur, cele două intrări sunt în paralel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
catalinsapasu Posted November 29, 2018 Author Share Posted November 29, 2018 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Acum sunt lamurit. Numai bine, Catalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts