www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

special pt felix.

Recommended Posts

Guest p_aciulea
Posted

As dori sa reclam actiunea lui Felix de a-mi inchide topicul ACESTA aiurea, si sa spun si de ce.

in primul rand, are dreptate spunand ca mai am 2 topicuri cu sculele respective, insa in topicul in cauza (care a fost inchis) eu prezentam cele 2 produse drept Oferta, nu le prezentam din nou.

Multumesc.

Guest p_aciulea
Posted

mdeah ...... ma asteptam la raspunsul asta

:):):)

Posted

Daca tie ti se pare ca am ceva cu tine, crede-ma ca e doar imaginatia ta. Drept dovada ti-am scos warn-ul bagat mai devreme. Nu fac decat sa respect regulamentul. Din pacate suntem prea putini moderatori activi si nu putem sa citim fiecare thread in parte sa vedem unde se posteaza offtopic.

Guest p_aciulea
Posted

:):):):(B);):o;)

Felix cu tine nu mai am ce discuta.

Seb-ule, ai fost uber kool la faza asta. la mai mare.

Guest p_aciulea
Posted

ca o ultima chestie, zi merci ca nu am postat aici tot ce s-a intamplat aseara pe topicul tau si lista mea cu warn-uri, din care se vede clar cat de nervos erai cand am facut acel off-topic. deci nu mai incerca sa o scalzi ca eu stiu ce s-a intamplat tu la fel sti ce s-a intamplat. hai sa o lasam asa. daca nu esti in stare sa recunosti ca ai gresit, macar nu-ti mai da singur cu.....dar mai bine hai s-o lasam asa :)

Posted

ok, uite ce propun eu.

Incepand de azi ma retrag de pe forumul rgc.ro si nu mai intru in viata mea aici. Sper ca esti multumit.

PS: in momentul in care se da un warn, ai optiunea de a il mari sau micsora. Din greseala si din cauza cache-ului lui IE prima data ti l-am micsorat. Am revenit apoi si l-am marit asa cum era normal.

Am preferat sa revin asupra deciziei ca sa vezi ca nu am personal nimic cu tine. Pe alte forumuri pentru o semnatura mai lunga cu 2 caractere mi-am luat ban 1 luna.

la revedere.

Guest p_aciulea
Posted

frate este treaba ta ce faci, poti sa te dai si cu capul de pereti. pe mine sincer nu ma intereseaza.

iar daca faci treaba asta numai ca sa imi pui ceilalti admini in cap, go for it, ma descurc eu cu ei.

poate imi vor da ban ca sa vi tu inapoi, insa sa sti ca banul se poate da maxim pe IP, iar IP-ul se poate schimba, iar daca nu IP-ul, atunci calculatorul, care ala sigur are alt IP, deci tot nu veti putea sa ma tineti departe de acest forum care este public, din cate am inteles eu.

ciao.

Posted
mare pierdere

15822[/snapback]

care-i pierderea? in alta ordine de idei, Felix, reactionezi ca un copil care isi ia jucariile si a plecat. din cate am stat pe forum am vazut ca iti place sa imparti intelepciune asa ca nush daca cea mai buna solutie este sa te retragi (nici macar sa spui asta) pentru ca atnci ii vei lasa pe toti sa se intrebe ce vor face fara ajutorul tau indispensabil. daca te plangi ca nu ai cum sa controlezi tot ce se scrie, iti repet ca exagerezi. daca intr-adevar esti f f f f ocupat mai poti investi moderatori pe diferite sectiuni.

Posted

N-am avut niciodata pretentia ca impart intelepciune pe forum. Nici nu am cum sa fac asta pentru ca nu ar fi normal.

Forumul RGC este o comunitate care se ghideaza dupa un REGULAMENT strict. Cine nu respecta regulamentul este liber sa plece in alta parte. Impreuna cu restul moderatorilor am hotarat sa dam o foarte mare libertate membrilor forumului, libertate care nu se regaseste in toate forumurile mari din lumea asta (avatar, semnatura, optiuni multiple in profil).

Warn-ul lui benson a fost dat din motiv de offtopic (nu neaparat strict pentru acel offtopic ci pentru mai multe offtopic-uri repetate) si a fost scos ulterior fara ca userul sa recunoasca ca a gresit.

Am spus ca sunt prea putini moderatori activi (s-a si luat o masura in consecinta, unul dintre moderatori fiind retrogradat la rangul de membru fondator). Pentru a fi moderator ai nevoie de multe calitati pe care, din pacate eu unul consider ca nu le intrunesc.

In plus, nu am timpul necesar sa stau sa ma cert cu fiecare membru care este sanctionat. Daca userul benson considera ca am ceva cu el, asta e problema lui personala. Nu este singurul user care a fost sanctionat de mine iar ceilalti nu s-au plans in acest fel.

Sper ca forumul va fi mai castigat prin plecarea mea.

numai bine.

Posted

mai baiatule ce naiba, ce zic io si ce intelegi tu. daca nu accepti o gluma e problema ta de altfel. gandeste-te ca io n-am nimic cu tine. am un avertisment pentru care nu am comentat nimic. dar la reactii de 14 ani nu ma asteptam de la nici unul din adminii forumului. si eu sunt admin pe un forum unde este libertate ca la balamuc si permit multe. dar orice s-ar intampla stau pe pozitii. nu cedezi ca asa nu rezolvi nimic. tocmai ca aaveti un regulament care trebuie respectat. in disputa asta ai fost invns de la prima replica unde ai spus ca pleci. nu e vorba numai de tine ca ai fost invins ci de toti ce ghideaza forumul asta (care bun sau rau e singurul de profil care sa fie ok). tocmai ca nu sunt foarte multe la noi ar trebui sa tineti cu dintii. noroc

Posted

Offtopicul respectiv se poate vedea aici: http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=1312.

Initial am sters posturile si am revenit asupra warnului dat lui benson fara ca el sa recunoasca ca a gresit.

Symbolic, eu cu tine nu sunt "mai baiatule" si nu inteleg ce cauti tu in discutia asta. Esti avocatul lui benson sau al meu?

Glumele au o limita. Dupa cum ai vazut, fac foarte rar thread-uri inutile sau care nu aduc nimic nou forumului si am pretentia ca pe thread-urile mele cel putin sa nu ma ia nimeni la mishto. Nu am reactionat la multiplele offtopicuri ale lui benson pe thread-uri inutile sau care nu aveau legatura cu specificul forumului. Goana dupa posturi nu ma intereseaza si nu castigi nimic daca ai 1000 de posturi offtopic. Faptul ca benson ardea de nerabdare sa sara la gatul meu pe forum este evident avand in vedere primul lui post din topicul acela. Am reactionat conform regulamentului iar daca ceilalti moderatori considera ca am gresit, sunt liberi sa ma sanctioneze.

In disputele care imi macina nervii si timpul prefer sa renunt, iar din aceasta disputa nu am nimic de castigat.

Nu tin cu dintii de forumul asta si nici de statutul de moderator. Am facut forumul impreuna cu ceilalti moderatori in scopul de a creea o comunitate de chitaristi si nu una de mishtocari si smecheri. Timpul investit de mine aici nu este recompensat in nici un fel si nu am nici un castig de pe urma forumului.

Sper ca m-am facut inteles intr-un sfarsit.

Posted

nu sunt avocatul nimanui. atata timp cat este un forum liber am dreptul sa-mi exprim parerea legat de orice topic. e nasol sa spui ca nu ai nimic de castiga (stiu la ce te referi dar nu e diplomat). eu ma refeream la faptul ca daca te apuci sa faci ceva faci pana la capat. stai pana se scufunda corabia. asta apropos de faptul ca ai pus pe picioare site-ul asta, lucru admirabil.

Guest p_aciulea
Posted

pt Symbolic warn-urile apar individual, adica nici eu nu iti vad tie warn-urile.

eu am numai 2 din bunavointa si marinimia domnului admin Felix, care nu a binevoit sa imi dea mai multe.

pt Felix, daca citeai cu atentie acel post al meu, iti dadeai seama ca, desi a fost o gluma, proasta ce-i drept, am si zis asta, am spus si no offence, pt ca eu chiar nu am nimic cu tine. puteai sa stergi pur si simplu postul sau sa-l muti la Sandbox, unde probabil ii era locul. insa tu ai mers prea departe. In alta ordine de idei, eu consider ca am recunoscut ca am gresit, tu nu ai recunoscut ca ai gresit.

in fine eu nu mai continui discutia, pt a nu are rost.

Guest p_aciulea
Posted

mda, probabil ca ai dreptate.

whatever.

Posted

inainte sa il tot criticati pe felix, poate faceti putin o revizie in toate posturile lui de pana acum...sa vedeti macar ca idee cate a facut pentru forumul asta....si pentru rgc in general...revista e doar ceva destul de recent. dk nu aveti timp sa faceti asta - e doar o parere proprie - mai bine va abtineti de la alte comentarii ! :).

va plangeti aiurea pt niste amarate de warnuri, care va zic sigur ca nu sunt date la intamplare...am convingerea ca adminii au alte lucruri mai bune de facut decat sa stea sa imparta warnuri fara motiv.

benson, daca ai vazut ca ti-a inchis postul ala, puteai foarte bine sa inchizi ochii.... si sa il pui in continuarea celuilalt, cred ca era mai simplu decat sa stai sa ii scoti ochii omului.

...sper ca m-am facut inteles.... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.