Lucidwt200 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Salut,vreau sa curat un pic dozele mele pentru ca au intrat tot felul de chestii intre spatiile acelea.Pot sa fac asta,nu stric nimic? Adica vreau sa le desfac de tot din chitara si sa le curat klmuea,se poate asa ceva,nu se strica nimic?
FiveseveN Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Nu-i nici o problema, atata timp cat pui dozele la acceasi inaltime ca inainte... sau la alta; cu ocazia asta poti experimenta cu inaltimea dozelor. Este un topic recent in care e dezbatuta problema mai pe larg.
Lucidwt200 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Nu-i nici o problema, atata timp cat pui dozele la acceasi inaltime ca inainte... sau la alta; cu ocazia asta poti experimenta cu inaltimea dozelor. Este un topic recent in care e dezbatuta problema mai pe larg. Tnx,stiu ca suna cam ironic dar nu se pot cumpara niste placi de plastic ceva pentru protejarea dozelor? Ca m-am tot saturat sa se adune praf pe acolo si alte mizerii
Cosu Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Mizeria aia nu afecteaza cu nimic sunetul. Foloseste un betisor pentru urechi sau o periuta de dinti daca esti intr-adevar ingrijorat de aspectul exterior. Nu trebuie sa desfaci nimic.
Einar Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Tnx,stiu ca suna cam ironic dar nu se pot cumpara niste placi de plastic ceva pentru protejarea dozelor? Ca m-am tot saturat sa se adune praf pe acolo si alte mizerii biggrin.gif click
Recommended Posts