balu Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Salut, Stie cineva un lutier de incredere in zona Clujului? M-ar interesa pentru niste probleme cu freturile. Multumesc!
danee940 Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 https://www.facebook.com/Guitar-Repair-1582562112006449/Poți să încerci aici. Îi din Florești.
balu Posted July 19, 2018 Author Posted July 19, 2018 Am fost cu chitara la reparat la serviciul mentionat mai sus. A fost nevoie pana la urma de o schimbare se taste, iar la chitara am si binding pe neck. Tipul a facut o treaba foarte buna, a schimbat tastele si si bindingul a ramas intact. Recomand! 1 1
Vladympv Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 On 19/07/2018 at 10:07, balu said: Am fost cu chitara la reparat la serviciul mentionat mai sus. A fost nevoie pana la urma de o schimbare se taste, iar la chitara am si binding pe neck. Tipul a facut o treaba foarte buna, a schimbat tastele si si bindingul a ramas intact. Recomand! f fain daca face si refret? are si scule pe masura ? poti face niste poze cu chitara dupa refret?
balu Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 (edited) On 21/07/2018 at 11:58, Vladympv said: f fain daca face si refret? are si scule pe masura ? poti face niste poze cu chitara dupa refret? Nu as putea sa iti raspund exact caci am lasat chitara la om acasa si nu mi-a aratat niciun atelier sau vreo camera de lucru. Mi-a zis ca are presa pentru pune tastele noi la locul lor, in rest nu stiu ce scule are. O sa fac si niste poze in curand Edited July 25, 2018 by balu
danee940 Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Marginile freturilor sunt ok? (Din punct de vedere să nu îți taie mâna. )
Blackthorn Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Din poze par ok, ce nu mi se pare mie ok este ca a stricat bindingul in mai multe locuri
teckus Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Foarte, foarte prost finisate capetele la tastele alea. Ai dat si bani pe "lucrare"???!!!!
livakero Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 e o reparaţie, nu o restaurare, care-ar fi costat de 10 ori mai mult. dacă nu agaţă, e perfect. mai grav mi se pare că tastele nu lucesc, adică n-au fost nivelate-lustruite. dar poate că n-a fost nevoie. interesant ar fi să aflăm dacă acţiunea e confortabilă (în mm)
balu Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Sunt si eu constient ca nu e o lucrare de custon shop, dar macar s-au remediat problemele ce le-am avut. Marginile nu agata, nu taie. Bindingul pare in regula, avand in vedere ca nu arata prea stralucit din fabricatie, fiind modelul icon de Vintage V100, care e facut sa para batatorit. Actionul e meh, prefer un action cat mai jos, dar nu am avut timp sa il setez. O sa revin cu amanunte odata ce i-am facut chitarii un setup complet.
Vladympv Posted August 23, 2018 Posted August 23, 2018 (edited) poate omul e nou , acum isi face mana in final important e in cazu tau ca esti multumit de ce a iesit pt o chitara ieftina probail merita sa apelezi, pt o chitara mai scumpa nu as apela bazat pe ce se vede in poze freturile din zona imbinarii corpului cu griful nu par nici batute ca lumea nici lipite, plsu taiate cam aiure dar am vaz recent lucrare de la ceva mester cunonscut din bucuresti, pret aprox 200 euro - refret si taiate tot cam la fel de urat freturile in cluj nu sunt meseriasi pt asa ceva, cred ca nici nu e cerere de asta treptat am trecut la chitari cu SS frets, doar acustica ce o am nu are SS frets , insa acustice din ce am vaz nu le fac cu SS Edited August 23, 2018 by Vladympv
Jiganie Posted August 24, 2018 Posted August 24, 2018 (edited) In Cluj este si un anume Lucian care face treaba buna, lumea il cam stie; daca nu e pe aici pe forum poate nu are nevoie nici de reclama, sau poate e dar sta pitit ... Edited August 24, 2018 by Jiganie
Recommended Posts