danee940

Newcomers
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About danee940

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj

Other Information

 • Gear
  Ibanez S521

Recent Profile Visitors

282 profile views
 1. danee940

  Lutier in Cluj?

  https://www.facebook.com/Guitar-Repair-1582562112006449/ Poți să încerci aici. Îi din Florești.
 2. danee940

  Lutier in Cluj?

  Am avut un ding pe spatele chitării pe care să zicem că l-a rezolvat (nu prea a avut ce să facă) plus un setup ce a inclus și ceva muncă la nut-ul chitarei.. toate astea la 100 de lei.. și normal, a curățat și fretboard-ul. Tipul locuiește în Florești deci practic nu îi în Cluj dar mnoh.. nu prea îmi amintesc dar cred ca i-a durat mai mult de o săptămână pentru că eventual a avut și alte proiecte atunci
 3. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  Mda, ultima dată când am fost (acum un an..) nu au avut prs-uri dar poate că lucrurile s-au schimbat.. oricum, o să ma duc să văd. Mersi!
 4. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  În afară de partea cu 450 euro n-aș avea nici-o problemă.Oicum, mersi
 5. danee940

  PRS Se Custom vs Standard?

  Ma gândesc să-mi cumpăr un prs se din motivul că are tot ce caut la o chitară (24 frets, trem și nu floyd, hh, coil split, design ok, lucruri care din ceva motiv anume sunt destul de rare cum am văzut eu) dar nu pot sa îmi dau seama care este diferența (care justifică aproape dublarea prețului) între un se standard si unul custom. Custom: -fabricat în Korea -flame top -maple neck Standard: -fabricat în Indonesia -no flame top -bound maple neck (care îi diferența?) În rest (pe hârtie) au aceeași specificații, aceeasi doze etc.. Întrebarea mea este dacă merită să dau aproape dublu (dacă nu găsesc second)? Contează chiar atât unde este fabricată?Sau poate sunt niste diferențe care nu sunt scrise pe hârtie? Dacă are freturi sticking out sau nu îi setată normal (din motivul eventualului fabrici inferioare) nu îi neapărat o problemă pentru că se pot rezolva. Oricum l-aș trimite direct la un lutier la un setup, l-aș schimba dozele/poate tunerele, l-aș șlefui gâtul și chestii de genul.. Flame top-ul ar fi singurul lucru pentru care aș considera Custom-ul dar în momentul de față am buget limitat, și ar trebui să cumpăr și un echipament mai ca lumea (un amp sau un multieffects mai performant,). Dacă asta-i singurul lucru pentru care costă mai mult, I would let it pass.. Oricum, voi ce idee aveți? Ps: Standardul costă 569 și Customul 899 de euro (mno, poate nu chiar dublu dar still)
 6. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

  Prea )
 7. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

  Să zicem că chitara valorează 1300 de lei, sunt deschis la valori până la ~1600
 8. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

 9. danee940

  Corzi

  Probabil lipsa de antrenament, însă o simplă poză cu chitara ar ajuta.
 10. danee940

  Schimb Ibanez S521 Mol

  Chitara a fost cumpărată second acum un an (chitara având ~3 ani), are ca modificare un nut de os, este setată pe corzi de 10, are acțiunea puțin joasă, puține dinguri. Schimb chitara cu un RG sau SA echivalent, 1-2 sute de lei contracost dar sunt deschis si la alte modele/branduri. Nu mă grăbesc, vreau să-l schimb din motivul să încerc și alte modele [emoji4]. Anunț valabil numai în Cluj. (Poze o să pun la sfârșitul zilei)
 11. danee940

  Lutier in Cluj?

  Am fost la el, recomand! Multumesc.
 12. danee940

  Lutier in Cluj?

  Salut! A mai fost facut un topic de genul (poate si mai multe), dar ala a fost acum 9 ani.. Mi-ar trebui un full setup la o chitara electrica, stie oare cineva un om care m-ar poate ajuta? Multumesc!
 13. danee940

  Oil finish

  Salut! Am mai cautat pe lumea vasta a internetului dar nu prea am gasit nimic. Cu ce se poate ingriji un corp oil finish (mahogany)? Unii folosesc lemon oil, altii folosesc apa.. are cineva experienta in domeniu? Multumesc.
 14. danee940

  Ce chitara sa-mi cumpar?

  Depinde si de ce vrei in categoria de Rock/Metal.. Daca esti interesant in solouri si ai vrea cu timpul sa ajungi sa canti repede atunci iti recomandabil sa cumperi o chitara cu 24 freturi (gen Ibanez S521, sunt cateva p-aici p-acolo second-hand).. Daca vrei ceva mai mult spre ritm si nu prea intereseaza soloul eu personal as recomanda un Epiphone (probabil opiinile diversa). Varianta asta ar dura mai mult, sa gasesti un Les Paul stangaci care are macar putina valoare (second-hand) dar chiar si pentru prima chitara zic ca merita de asteptat.. mnoh..Si inca as sugera sa eviti Floyd Rose-urile la bugetul asta (daca nu stii, gasesti imagini pe net).. In concluize, pentru prima chitara un S521 n-ar fi rea (cum au zis si altii, daca ai sansa ar fi bine sa il testezi intr-un shop)..
 15. danee940

  cumpăr Cumpăr Chitară Hh

  Am gasit chitara. Multumesc, adotim!