www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

danee940

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Gear
    Ibanez S521

Recent Profile Visitors

1555 profile views

danee940's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

  1. Marginile freturilor sunt ok? (Din punct de vedere să nu îți taie mâna. )
  2. Ceva noutăți? (Scuze de 2x post)
  3. Mda, acum văd diferența. Mersi!
  4. Mno, am fost la mc, și n-au avut niciuna.. Am putut proba un se custom 22 >2017 (avea logoul vechi și bridge tune-o matic, nu m-am uitat la serial) măcar să văd cum îi gâtul wide thin venind de la un wizard 3 (m-aș putea obișnui). Toate aveau flame top deci nu am avut ocazia să văd diferența dar cred că rămân la standard.. banii rămași de exemplu acoperă un set de 59/09 (să zicem).. Cine știe, poate găsesc pe cineva din Cluj care are și m-ar lăsa să-i dau o vizită.. Apropo, până la urmă, nu știe nimeni diferența între maple și bound maple? (Bound cred că înseamnă legat?)
  5. https://www.facebook.com/Guitar-Repair-1582562112006449/ Poți să încerci aici. Îi din Florești.
  6. Am avut un ding pe spatele chitării pe care să zicem că l-a rezolvat (nu prea a avut ce să facă) plus un setup ce a inclus și ceva muncă la nut-ul chitarei.. toate astea la 100 de lei.. și normal, a curățat și fretboard-ul. Tipul locuiește în Florești deci practic nu îi în Cluj dar mnoh.. nu prea îmi amintesc dar cred ca i-a durat mai mult de o săptămână pentru că eventual a avut și alte proiecte atunci
  7. Mda, ultima dată când am fost (acum un an..) nu au avut prs-uri dar poate că lucrurile s-au schimbat.. oricum, o să ma duc să văd. Mersi!
  8. În afară de partea cu 450 euro n-aș avea nici-o problemă.Oicum, mersi
  9. Ma gândesc să-mi cumpăr un prs se din motivul că are tot ce caut la o chitară (24 frets, trem și nu floyd, hh, coil split, design ok, lucruri care din ceva motiv anume sunt destul de rare cum am văzut eu) dar nu pot sa îmi dau seama care este diferența (care justifică aproape dublarea prețului) între un se standard si unul custom. Custom: -fabricat în Korea -flame top -maple neck Standard: -fabricat în Indonesia -no flame top -bound maple neck (care îi diferența?) În rest (pe hârtie) au aceeași specificații, aceeasi doze etc.. Întrebarea mea este dacă merită să dau aproape dublu (dacă nu găsesc second)? Contează chiar atât unde este fabricată?Sau poate sunt niste diferențe care nu sunt scrise pe hârtie? Dacă are freturi sticking out sau nu îi setată normal (din motivul eventualului fabrici inferioare) nu îi neapărat o problemă pentru că se pot rezolva. Oricum l-aș trimite direct la un lutier la un setup, l-aș schimba dozele/poate tunerele, l-aș șlefui gâtul și chestii de genul.. Flame top-ul ar fi singurul lucru pentru care aș considera Custom-ul dar în momentul de față am buget limitat, și ar trebui să cumpăr și un echipament mai ca lumea (un amp sau un multieffects mai performant,). Dacă asta-i singurul lucru pentru care costă mai mult, I would let it pass.. Oricum, voi ce idee aveți? Ps: Standardul costă 569 și Customul 899 de euro (mno, poate nu chiar dublu dar still)
  10. Să zicem că chitara valorează 1300 de lei, sunt deschis la valori până la ~1600
  11. Probabil lipsa de antrenament, însă o simplă poză cu chitara ar ajuta.
  12. Chitara a fost cumpărată second acum un an (chitara având ~3 ani), are ca modificare un nut de os, este setată pe corzi de 10, are acțiunea puțin joasă, puține dinguri. Schimb chitara cu un RG sau SA echivalent, 1-2 sute de lei contracost dar sunt deschis si la alte modele/branduri. Nu mă grăbesc, vreau să-l schimb din motivul să încerc și alte modele [emoji4]. Anunț valabil numai în Cluj. (Poze o să pun la sfârșitul zilei)
  13. Am fost la el, recomand! Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.