CulBoji Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Eeee, era fain tipu` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 El e. http://images.google.ro/images?q=tbn:d7wH6...llywood2004.jpg Baga poza. Scuze ca am raspuns eu dar am zis sa mearga mai repede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 uite si poza mea: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 kirk hammet... se vede si logo-ul metallica in dreapta sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 ahhh, damn, am zis ca poate poate va pacalesc, pa-la chiar nu l-am observat.nothin pune poza ca si asa ne erai dator de mai de sus.asteptam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 vine .. vine! ... nenea din poza e chitaristul unei trupe vechi si destul de cunoscute... go! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest BigMac Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 nothin.. un indiciu, ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 e de preferat sa puneti poze cat mai mari sa putem vedea detalii . de ex poza actuala e mult prea mica pt a vedea astfel de lucruri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 a scuze... nu am gasit alta... .. indiciu ..tipul e chel... si chitara e jackson Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Pixy, cred ca ai inteles gresit.In general au fost postate poze ale unor chitaristi de la formatii mari, chiar daca nu in sensul valorii(pentru mine, Limp Bizkit, de exemplu, este 0 barat), macar in sensul po****ritatii.Dar mine numele de "Chimera" nu-mi spune nimic si cu toate astea inclin sa cred ca am cultura muzicala. Later edit:Looooool, mi-a cenzurat cuvantul! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriff_dodiez Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Cred ca e vb de Ian Scott de la Anthrax, cel din ultima poza postata. Scuze daca cumva trebuia sa raspunda altcineva. Iar, ca o mica paranteza si fara a fi impocrit, Chimaira e chiar o trupa mare, de care ar trebui sa stie lumea......parerea mea, a avea cultura muzicala inseamna sa fi si la curent cu tot ce se intampla afara in momentul de fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 baumwolle, daca e pt tine limp bizkit e O barat si pt mine sa zicem malmsteen e MInus 1 barat( cu toate ca o sa-mi pun tot forumu in cap).dar nu despre asta era vba.fiecare are gusturile lui si nu asta se discuta aici.wes borland este un chitarist celebru, cunoscut worldwide.daca vrei sa accepti bine, daca nu, nu.end of discution.iar referitor la chimaira(nu chimera), este o trupa destul de cunoscuta acum in Sua, care are turnee cu slipknot , slayer, si alte trupe dastea,destul de mari zic io(si nu numai io, iar faptul ca cineva a ghicit cine era in poza inseamna ca ei sunt cunoscuti).daca iti place sa crezi ca ai cultura muzicala atunci demonstreaz-o si fi la curent cu muzica.te salut.(sa n-o iei in nume de rau , ok?) iar pt glass: e posibil ca APC sa-si fi skimbat chitaristu, si io auzisem parca de asa ceva si cred ca chiar pe billy howerdel l-au skimbat....in fine...nu conteaza.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 good job sheriff_dodiez ... chiar ian scott e ... in timp ce scriu postul asta ascult power trip de la chimaira edit: aa ... da hai ca am fost cam mitocan ... intr-adevar in tara asta ( ) nu prea e conoscuta trupa asta.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 asha, bravo!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 indeed ...hai sheriff_dodiez baga poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 imi permit eu sa pun poza in locul lui, n-o sa se supere, si oricum o sa fie o surpriza placuta :) .deci iat-o: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 kerry king ... slayer... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 si poza mea.. care nu cred ca o recunoaste nimeni de fapt nici nu o mazgalesc presimt ca o sa starnesc un scandal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 nothin, bvo cu ghicitu, da fi atent la o faza.titlul topikului este a CUI ESTE GTR. in poza ta gtr se vede prea putin ca sa ne putem da seama.daca punem artisti fara gtri e cu atat mai greu sa-i recunosti(ca daca e asha sigur o vina cineva care sa puna o poza cu el si familia lui in fotoliu uitandu-se la superbowl ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matei Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Nu e vreunu de la Slipknot? Presimt ca iar am dat pe langa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jules Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Gravy - Mushroomhead? are numele scris pe camasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 AAA ! am innebunit ups.. my bad..sunt (inca) adormit va.. oricum tipul din poza e unu gravy de la o trupa mushroomhead ... rectific deci: sper ca se vede Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 off: JULES !... u knew ! ... presupun ca stii si ca sunt putini care au auzit de trupa asta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pixy Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 slipknot nu e, mushroomhead mai degraba.o sa cazi sub incidentza "cat de celebru e" nothin cu kitaristi dastia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 stiu.. just goes to prove that i am eeevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 hai ma lume... nu stie nmeni pe nenea asta? ... e blond Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Nu e Dexter de la Offspring? sau mi se pare? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nothin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 dude ! chiar dexter holland e ! excelent baga poza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sheriff Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Parca stiam eu ca are pe chitara niste decaluri cu avioane. Una usoara: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Baumwolle Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 damn...e unul din chitaristii de la chimera ... dar nu prea am avut chef sa caut :lo cum il cheama... 15506[/snapback] Am zis "Chimera" pentru ca asa am citit aici si am crezut ca este corect.Imi cer scuze pentru greseala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts