Guest Telly Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 As vrea sa-mi cumpar un procesor dar nu stiu ce sa aleg. Am de ales intre: DigiTech diferite modele ca Rp350, Rp250 si alte modele, sau Korg AX10G. Ce-mi recomandati? Caut un sound pt Trash Metal sau Death Metal. DigiTech-urile sunt bune de ceva? Pedala mare e pt wah wah sau doar pt volum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geiger Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Nu procesor. Amplificator teapan.. lampi, nervi, rabdare, multa munca si o chitara pentru asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Nu toata lumea are bani de lampi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
barbarossa Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 sau vecini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doctor X Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 (edited) Nu procesor. Amplificator teapan.. lampi, nervi, rabdare, multa munca si o chitara pentru asa ceva. Un amp pe lampi potrivit pentru thrash-death e scump, dom'le. Vorba lui Soulmaster, n-are oricine bani de Mesa sau Engl, nici macar de de-astea autohtone. Intre Digitech si Korg AX10G, Digitech are cateva avantaje: interfata USB, drum machine, iesiri balansate (RP350) si e foare usor de configurat. Eu am avut unul din generatia anterioara (RPx400), foarte asemanator cu RP350 si mi s-a parut destul de bun pentru un incepator. Dar...gusturile difera, asa ca ti-as recomanda sa le incerci inainte sa iei o decizie. Bafta! Later: Da si un search pe forum, sigur o sa gasesti mai multe pareri. Edited March 27, 2007 by Geologu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntt Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Un amp pe lampi potrivit pentru thrash-death e scump, dom'le. Vorba lui Soulmaster, n-are oricine bani de Mesa sau Engl, nici macar de de-astea autohtone.Intre Digitech si Korg AX10G, Digitech are cateva avantaje: interfata USB, drum machine, iesiri balansate (RP350) si e foare usor de configurat. Eu am avut unul din generatia anterioara (RPx400), foarte asemanator cu RP350 si mi s-a parut destul de bun pentru un incepator. Dar...gusturile difera, asa ca ti-as recomanda sa le incerci inainte sa iei o decizie. Bafta! Later: Da si un search pe forum, sigur o sa gasesti mai multe pareri. Distorsurile de la procesoarele Digitech sunt cam 0. Ia-ti Digitech numai ptr alte facilitati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mache Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 boss gt-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest _Theo_ Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 boss gt-8 ce-i drept, nu e prea mare diferenta intre gt8 si ax10g Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThinkBlue Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Eu am un Korg AX1G de care sunt multumit. Nu stiu cat de bun e pentru ceea ce vrei tu sa canti, dar incomparabil mai bun decat un Digitech RP-nu stiu cat. Sau, cel putin, asa am constatat dupa ce am probat cateva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest anghelescu Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 ia-ti 1 pedala , sau poate 2 si calitativ iesi peste procesor. numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Zoom G2 ? G2.1 ? Cat am apucat sa ma joc eu cu ele sunau frumusel. Sigur e cineva p-aci pe forum care are si care stie sa povesteasca mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ringo Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 Generatia noua de efecte de la Digitech RP250 sau RP350 suna foarte bine.Am inteles ca au schimbat algoritmi de modeling din procesor si suna mai bine decat seria veche.Daca vrei sa auzi cum suna dai un klick aici :http://www.musiciansfriend.com/product/DigiTech-RP250-Multi-Effects-Pedal?sku=156607.Eu zic ca suna mai bine decat AX 10G-ul a avut un prieten si nu a fost multumit deloc de el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Morgan Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 ax100g, il vand eu, mai ieftin decat ce zici tu, si distorsurile suna f bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Seraph Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 ia in considerare si seria G de la Zoom. chiar merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts