www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest radioman
Posted

E dibace fata. Am mai postat si eu ceva mai demult despre ea.

Guest radioman
Posted

BTW, care o fi proportia chitaristi/chitariste pe RCG?

Guest radioman
Posted

Se pun si sotii, prietene, amante, sau ce mai are omul pe langa casa??

Posted

Remarcabilor fratilor.......nu am vazut chitarista mai buna

Posted

uaaaaaau... cand voi fi mare, vreau sa fiu ana sau lori :)

Guest radioman
Posted

@Koma.

Demoleaza niste mituri!

Iti tin pumnii!

Posted

iti multumesc mult. incurajarile din orice directie, ma ajuta enorm :)

Guest Sylviu
Posted
Ma bag si eu...

Eu "o stiu" pe una Katie Melua, si imi place ce canta, nu cred ca s-a remarcat ea pe guitara, dar imi plac muzicile pe care le realizeaza... uitati aici o melodie buna... video pe youtube click aici :)

si mie imi place super mult katie meula, mai degraba prin vocea ei s-a remarcat decat prin chitara..

• 2 weeks later...
Guest DragonFlame
Posted

Ma nu zic ...canta bine. Da' cea mai tare chitarista...parerea mea... e Shakira :) :)

Posted
Ma nu zic ...canta bine. Da' cea mai tare chitarista...parerea mea... e Shakira :) :)

Citeam undeva pe net comentariu unui tip : " Toti se asteptau sa o vada pe shakira dand din fund, cand de fapt ea a venit si a demonstrat abilitati instrumentale la nivel de solo :) " :(

Guest Breezer
Posted

Am citit in Classic Rock Magazine, o revista din Anglia, ca este o formatie de fete care face coveruri dupa Led Zeppelin si cica's destul de bune. Sa canti bine dupa Jimmy Page e ceva...Numele suna cam dubios,o adaptare care te pune pe ganduri: Lez Zeppelin.

Guest MirceaNo1
Posted

ce ne-am face daca nu ar fi atatea femei care "canta cu chitara" ?

Guest PhenomenOn
Posted

Yo zic ca e cea mai buna chitarista feminina... Totusi, kre k are ceva prin pantaloni k prea knta asa mishto....

Guest Morgan
Posted

deci eu m-am indragostit de Lori Linstruth aia... nu numai ca stie sa cante mai bine decat sper eu vreodata sa stiu, dar e si superba :) ...

Mersi Cosu, alt motiv sa fiu deprimat... (incetul cu incetul ma transform intr-un emo... cred)

:)