Musaro Adriano Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 felicitari pentru cursul!! In ploiesti nimic distributie? Trebuie sa merg in bucuresti iaras? merci, ciao!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sodom Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 waw , felicitari , in ramnicu valcea o fi ajuns daca nu dati-mi si mie link bun sa pot comanda ca nu ma descurc nu imi merg site-`urile anterioare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) uite aici, http://promusicprod.ro/maximumrock/index.html poti lua contact cu cel care iti va trimite revista daca iti faci un abonament -sa dai clic pe CONTACT. Daca le vrei si pe cele anterioare, ( respectiv cursurile 1-4), ceri numerele: # 25 ianuarie - februarie 2007 - aici vei gasi introducerea...pagina de intampinare unde prezint cuprinsul povestii. Ma rog s-a mai schimbat putin pentru ca ar fi fost prea vast. ( ASTA O GASESTI SI LA INCEPUTUL TOPICULUI) #26 martie 2007 aici incepe cursul1 #27 aprilie curs2 #29 / aug. - sept. 2007 curs 3 #30 / oct. 2007 curs4 #31 / nov. - dec.2007 curs5 succes! Edited December 12, 2007 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 a aparut nr. 35 si deci cursul 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 ba pardon nr 32 .. m-am prostit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 a aparut si cursul 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 pe data de 1 mai a aparut si cursul 8 si ultimul! Ultimul din mai multe motive: 1... ceea ce imi propusesem sa fac ar fi fost prea mult pentru o revista cu aparitie lunara.\ 2... am deja o carte (135 pagini... mi-ar fi trebuit multe numere in revista Maximum Rock pentru tot acest material) cu CD audio (70track-uri)... tre sa ma hotarasc daca impart bani cu edituri sau ma descurc singur. Voi face reclama respectiva la momentul potrivit. 3... este bine si pentru voi daca doriti sa scrieti ceva in aceasta revista (nu tre sa monopolizeze nimeni un spatiu de acest gen) Multumesc lui Nelu Brandusan si Revistei Maximum Rock pentru gazduire, voua daca ati cumparat-o sau nu, celor care m-au incurajat, rgc-ului pentru ca mi-a oferit posibilitatea gratis de a face reclama etc, etc. Va tin la curent cu noul material imediat ce apare pe piata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oLlama Posted October 16, 2008 Share Posted October 16, 2008 Salut ! Vreau si eu sa cumpar revistele. Nu prea am inteles bine cum sunt repartizate cursurile. Fiecare curs e in fiecare numar, sau mai multe numere alcatuiesc un curs. Si as vrea sa stiu si cat costa ca sa nu ma duc cu mainile in buzunar la magazin. Multumesc ! Scuze daca s-a mai scris undeva pretul dar un calculator greoi si sunt adormit si nervos si pot deschide cate o pagina pe rand... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 (edited) Salut! cursurie s-au incheiat acum ceva timp. Ideea este ca fiecare revista continea cate un curs de chitara de 4 pagini. In total sunt 8 cursuri deci va trebui sa cumperi 8 reviste. Intra pe saitu asta http://www.promusicprod.ro/ si ia legatura cu Nelu Brandusan (spune-i omului ce doresti si iti va trimite revistele acasa ...evident ca daca le cumperi pe toate si pretul va fi mai mic) sau ...mai ai rabdare cel mult o luna, si cartea mea va aparea in librarii sub egida editurii didactice si pedagogige. succes! Edited October 17, 2008 by arosulescu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Granata Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Astept cu nerabdare aparitia cartii, toate cele bune, Barni. P.S. Cartea va fi cu cd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iarina Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 (edited) Astept cu nerabdare aparitia cartii, toate cele bune, Barni. P.S. Cartea va fi cu cd? si eu abia astept ca mi s-a urat de cand tot lucrez la ea. Da va avea si cd. (off am uitat ca e logata nevasta-mea) Edited October 17, 2008 by iarina Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIKO Posted October 26, 2008 Share Posted October 26, 2008 Chiar ma intrebam ce fata are chitara Field in Romania. Succes Andrei! Toate bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 Chiar ma intrebam ce fata are chitara Field in Romania. Succes Andrei! Toate bune. scuze abia acum am vazut ca mi-ai scris... fata sunt io ...mai uit cateodata si scriu pe forum cu userul iarinei... (care bineinteles ca nu a putut sa nu se pozeze cu frumoasa Field ...macar asa din gelozie ) si tie numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vulgar_display_of_Alex Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 (edited) domnule arosulescu : apreciem toti ce ai facut din nou trb sa spun ca Giurgiu e un oras idiot..in care nu gasesti nimic...(nici macar albume rock...ce sa mai zic de reviste rock) ... numai bine Edited February 4, 2009 by Vulgar_display_of_Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest arosulescu Posted February 4, 2009 Share Posted February 4, 2009 domnule arosulescu :apreciem toti ce ai facut din nou trb sa spun ca Giurgiu e un oras idiot..in care nu gasesti nimic...(nici macar albume rock...ce sa mai zic de reviste rock) ... numai bine ei...stai ca n-am facut nik deocamdata.... mai e mult pana departe... Cunosc aceste orase ... si eu am trait 20 de ani in turnu severin.... un oras steril in care nu se intampla nimic. Asta este soarta acestor orasele uitate de lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts