Marius24 Posted August 21, 2017 Posted August 21, 2017 Salut! Voiam sa imi achizitionez o chitara electrica dar la mine in oras nu exista! Voiam sa va intreb cum ar fii mai bine sa imi achizitionez? De pe internet sau din magazin? Stiu ca de pe net pot venii cu defecte... nu stiu ce site e de incredere!
Airhead Posted August 22, 2017 Posted August 22, 2017 https://forums.rgc.ro/forum/87-chitare-electrice/
'mnezău Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) On 8/21/2017 at 21:12, Marius24 said: Stiu ca de pe net pot venii cu defecte... nu stiu ce site e de incredere! Cumpărarea de la un magazin online, prin curier, e mai sigură decât cumpărarea de la un Gigi cu care te întâlnești la Obor dacă nu știi la ce să te uiți sau chiar din magazin fizic. La o comandă prin curier ai 30 de zile în care le poți trimite chitara înapoi pentru orice motiv. Eu unul nu am auzit prea multe cazuri de chitare defecte din magazin. Orice chitară are nevoie de un reglaj odată ce o primești. La chitarele second hand există o șansă să prinzi una nasoală. S-a cântat foarte mult la ea, nu prea mai are fret-uri sau le are denivelate foarte rău, iar, mai ales la chitarele ieftine, o reparație poate costa mai mult decât chitara. Realist, cred că vorbim de mai puțin de 5% șansă să prinzi o asemenea chitară aici, pe forum. În general găsești chitare foarte puțin cântate. De pe net, muziker.ro. Edited August 24, 2017 by 'mnezău 1
Marius24 Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 Ok! Mersi! Eram curios si ce brand e mai bun! Eu ma gandeam la un Ibanez sau Fender...
'mnezău Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Oricare e ok. Care-ți place mai mult din punct de vedere al aspectului.
bubu19772001 Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Thomann.com - 1 săptămâna livrareSent from my iPad using Tapatalk
Recommended Posts