www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Marius24

Newcomers
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Marius24

  1. Am spus asta deoarece atunci cand schimbi un set de corzi niciodata nu v-a ajunge la "sunetul perfect" din primul acordaj.
  2. E posibil sa fie de la corzi! Iti recomand firme de corzi cunoscute gen D'adario, Elixir... Ca un sfat, incearca sa acordezi chitara in mai multe stiluri (drop C dupa care din nou la standard si tot asa cu mai multe acordaje) Dar e posibil sa atinga si vreunul din freturi, ca se aude un zdranganit, daca se intampla asta trebui sa mai ridici bridge-ul! Se intampla cand pui corzi mai groase pe ea. Chitara in magazin este "reglata" pentru corzile cu care vine
  3. Salut! Stie cineva un magazin de instrumente muzicale in Ploiesti judetul Prahova? As vrea sa imi achizitionez o chitara electro - acustica si vreau sa o testez inainte de a achizitiona. Ploiesti e cel mai apropiat oras dezvoltat... Poate fii si din Bucuresti. Multumesc anticipat!
  4. Salut! Sunt nou in domeniul asta si m-ar interesa o interfata audio, dar nu stiu daca este posibil cu toate interfetele audio sa redau efecte chitarii electrice din smartphone/PC. Am vazut cu modelul "Joyo iplug" asta. Este posibil cu orice interfata audio?
  5. Ok! Mersi! Eram curios si ce brand e mai bun! Eu ma gandeam la un Ibanez sau Fender...
  6. Salut! Voiam sa imi achizitionez o chitara electrica dar la mine in oras nu exista! Voiam sa va intreb cum ar fii mai bine sa imi achizitionez? De pe internet sau din magazin? Stiu ca de pe net pot venii cu defecte... nu stiu ce site e de incredere!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.