Popular Post szeki Posted March 4, 2017 Popular Post Posted March 4, 2017 Asa arata: Si asa arata deocamdata (trecand prin mai multe faze): 11
szeki Posted March 6, 2017 Author Posted March 6, 2017 Am nevoie de niste sfaturi de la cineva care se pricepe la refinisare. Am scos vopseaua de pe chitara, dar sub vopsea este un strat destul de gros de sealer, pe care nu stiu cu ce sa-l scot. Decapantul folosit pentru vopsea nu-l misca deloc.
hothead Posted March 6, 2017 Posted March 6, 2017 Salut, din curiozitate, ti-a trecut prin mana vreun ltd ec? Am un ltd ec256 si sunt curios cum se comporta modelul tau fata de un ltd. Nu ma intereseaza cum suna, ma refer strict la cum se simte la cantat, cat de comod e gatul, tastele, etc...
szeki Posted March 11, 2017 Author Posted March 11, 2017 (edited) Au avansat putin lucrurile: Edited March 11, 2017 by szeki 1
alinu_tau Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Mai bine o lasai natur... si ii dadeai un strat de lac.
adotim Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Personal, si mie mi-ar fi placut natur...... Sunt foarte curios cum va fi la final...
szeki Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 (edited) Mai bine o lasai natur... si ii dadeai un strat de lac. Personal, si mie mi-ar fi placut natur...... Sunt foarte curios cum va fi la final... In poza arata urat, in realitate mult mai bine. Are o culoare verde foarte faina. O sa incerc sa fac poze mai bune, cu un aparat foto, astea fiind facute cu telefonul, seara, in lumina din bucatarie. Astazi termin cred si cu ultimul strat de lac. Edited March 12, 2017 by szeki 1
TheOnlyKtulu Posted April 20, 2017 Posted April 20, 2017 Personal, nu-s adeptul modificărilor aduse niciunei chitare, în afară de doze, să zicem... Ca să-i dai un sunet mai avansat. Dar sunt de părere că, după niște ani buni, oricărui instrument muzical îi crește valoarea, chiar și însutit. Depinde de mișcările de pe piață și de preferințele oamenilor la vremea respectivă. Dar pot să spun că ți-a ieșit fantastic de faină treaba și probabil, dacă pui diverse pro-uri și contre în cazul acestei mărci de chitară, s-a meritat s-o faci. 2
Recommended Posts