Mihai Souca Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Salut! Am un sistem audio Philips ca si acesta: Citeste CD-uri, Vinyl-uri, casete si as vrea sa il folosesc in camera. As vrea sa il leg la un mixer ( acolo imi leg calculatorul si altele ) de la care sunt legate amplificatorul si boxele. Problema e ca are doar iesirea pentru boxe. ( mai are un asa numit "RC Output" care presupun ca e pentru ceva telecomanda ) Exista vreun atenuator stereo in care sa intru cu iesirea respectiva de boxe si sa imi dea semnal "omenesc" pentru intrarea mixerului? Amplificatorul lui e de 2x20w. Nu l-am desfacut sa ma uit. Sper la o solutie non-invaziva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiveseveN Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) E cam slavonă soluția asta dar dacă altfel n-ai cum, poți face un divizor rezistiv simplu. Nițel mai elegant ar fi să iei semnalul dinainte să intre în putere. Acum nu știu cât de "invaziv" consideri lipitul a trei fire. Totuși, în dreapta-jos nu e o ieșire de căști? Edited February 25, 2017 by FiveseveN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefmir Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 (edited) Aia e iesirea de casti a deck-ului. Ar trebui sa ai un rec out(sau tape send) care merge la deck. Din rec out pleaca toate preurile: tuner ,preul de phono, preul de tape, etc... Din rec out te bagi in mixer si din mixer te duci pe intrarea de auxiliar a amplificatorului. Si daca vrei sa inregistrezi si pe deck mai scoti o iesire din mixer catre rec in pe deck. Edited February 25, 2017 by lefmir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mihai Souca Posted February 26, 2017 Author Share Posted February 26, 2017 Mersi baieti! Merge cu iesirea de casti. Nu stiu de ce nu m-am gandit la asta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts