mrciocio Posted October 3, 2016 Posted October 3, 2016 Voce aici. Caut trei(3) muzicieni talentati (chitara+Bass+tobe) pentru a formatie care mertge in zone de Post-Punk, Noise Rock, Alternative Rock in Bucuresti Nu exista limita de varsta ori un prag de experienta. Doar de creativitate si ambitie
mrciocio Posted October 3, 2016 Author Posted October 3, 2016 Ideea de baza al acestui proiect este experimentarea. Daca vrei sa merigi dincolo de valorile obisnuite ale rock-uui conventional, ai gasit un om cucare sa colaborezi Astept feedback
PRey Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 Tocmai asta caut si eu, experimentarea. Pot sa spun ca gravitez spre anumite genuri muzicale dar vreau sa incerc orice si sa vad ce iese. Cant la chitara in Bucuresti asa ca daca mai ai nevoie de chitarist pm me
Dan Damian Posted October 10, 2016 Posted October 10, 2016 (edited) Vin si eu cu basul Edited October 10, 2016 by Dan Damian
Claudiucala Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 As veni si eu cu vocea si chiar mi-as dori sa experimentez. Ca si trupe ascult guns n roses, ac dc, linkin park, 30 seconds to mars, green day, nickelback, bullet for my valentine si multe altele .. mi-ar placea sa ma invart in aria asta dar as dori sa imi si depasesc conditia.
mrciocio Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 Ar cam trebui sa-ti depasesti conditia. Dau un restart acestui proiect dupa o perioada a mea de stagnate. Astept din nou interesati.
Marat Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 Hey, I'm a guitar player in Bucuresti and i speak a little bit romanian but i understand everything that you say to me. I would like to join your band and experiment with music genres.
toodie90 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Up, cautam in continuare bassist si tobosar Un mic jam inregistrat cu telefonul (voce + chitara) I Wanna Be Your Dog.m4a
trauma Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 3 hours ago, toodie90 said: Up, cautam in continuare bassist si tobosar Un mic jam inregistrat cu telefonul (voce + chitara) I Wanna Be Your Dog.m4a Mă bag cu bassu ,daca se mai poate
Mr. Johnishere Posted October 21, 2017 Posted October 21, 2017 salutare, post de chitara este valabil? m ar interesa o colaborare, putem vb mai mult in privat
mrciocio Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Trupa care in acest moment are, mai noi, numele de ECSTASY cauta un tobosar + chitarist. Spre deossebire de inceput, proiectul meu a prins mai mult contur. Primele doua piese ale noastre Astept doritori/doritoare sa-mi scrie aici sau in privat.
mrciocio Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 Basistul nostru tocmai ne-a parasit. Cautam inlocuitor.
Recommended Posts