www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Guest Mircea19
Posted

l-v 10 - 18 din cate stiu eu

il gasesti si pe mess dar nu mai stiu exact id-ul.. si vb exact cu el...daca esti hotarat sa mergi cred ca il gasesti si sambata dar tre sa vb cu el

Guest Johnny I
Posted

programu' d la grossmann e foaaarteee aproximativ

Guest Johnny I
Posted (edited)

sa zicem k nu este un lutier extraordinar...

and he sucks at P.R.

Edited by Johnny I
  • 1 month later...
Guest Sylviu
Posted

www.grosmann.ro , programu intre 12 - 17 30.. treci pe la magazin si vb cu el, poate iti face..

Guest Chiperion
Posted (edited)

Din sexiunea de FAQ citire:

Nume magazin : Grosmann Music Store

Adresa: str.Drobeta nr 19 , Bucuresti

Tel: 0745664654

Orar: L-V : 12 -18 ; S-10.30-16

(desi se prea poate sa plece inainte de 6, cum a zis Sylviu; e al lui, totusi.)

Junky, el cred ca ti-ar face, dar trebuie sa va-ntelegeti la bani...

(stii pe unde vine strada asta? Enfin, poate i-o mai trebui cuiva. Din Piata Romana te duci inspre Lic. Virgil Madgearu, dupa care traversezi [pe unde-oi putea, ca nu prea exista treceri] si mergi tot inainte, inspre Piata Gemeni; dupa ce-ai mers o bucata buna de drum, vreo 6-7 su' de metri, e una din stradutele perpendiculare pe asta pe care te afli, deci ai sa faci la stanga.)

Edited by Chiperion
Posted (edited)

Pentru copia de Rickenbacker, cred ca o sa fie cam greu... Si eu am vrut pe vremuri, acum vreo 2-3 ani de zile, sa-mi faca o chitara custom ( o forma mai neobisnuita oricum) si ... sincer nu mai tin minte raspunsul. Parca era ceva de genul "da, dar te costa foarte mult" . Lucrurile cred ca s-au schimbat de atunci ... Nu strica sa incerci ... Va trebui insa sa gaseasca masuratorile pentru corp, eventual sa aiba in fata modelul original pe care sa-l traseze pe hirtie, care sa o transfere pe lemn, care il baga la CNC ... s.a.m.d. . Nu a mai construit "Rickenbackere" , din cite stiu eu ... si totodata nu stiu ce calitati au hollow-body-urile facute de el.

Parerea mea ? Iti faci copie de Rick, te-ai scos :)

Edited by Eldrian