www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Nevoie De Ajutor Cu Niste Acorduri

iulia_i
 Share

Recommended Posts

evident ca am cautat inainte si am scotocit netul pana n-am mai putut, daca am cerut ajutorul aici inseamna ca nu l-am gasit in alta parte. vreau sa sune la fel, ma chinui sa-mi dau seama cum sa iau acordurile alea sa sune fix ca acolo. ce mi-ati dat voi aici nu ma ajuta foarte mult :(

ala de pe ultimate-guitar pare ok, insa intro-ul tot nu ma prind cum e... s.a.m.d.

si de asemenea, E79 ar trebui sa fie E7#9?

Edited by iulia_i

• 2 months later...

revin cu o intrebare.. inca nu suna bine partea cu "So hush little baby baby don't you cry" are cineva idee ce acorduri sunt pe acolo?

piese intre timp a disparut de pe youtube, dar poate fi ascultata aici: https://archive.org/details/EvaCassidy-01-15

edit. cred ca lipseste un acord din ce zice pe tab-ul ala standard intre "baby...baby" dupa cum vad eu treburile vine ceva de genul:

C7M (So hush), Am7 (little baby) apoi

baby baby

--5-----7--------------------------------------------------------------------------------------------------------

--6-----9-----------------------------------------------------------------------------------------------

--5-----7--------------------------------------------------------------------------------------

--x------x--------------------------------------------------------------------------------------

--5-----7----------------------------------------------------------------------

--x------x---------------------------------------------------------------

Am7 (Don't you cry)  E9

Edited by iulia_i

• 4 weeks later...

revin cu o intrebare.. inca nu suna bine partea cu "So hush little baby baby don't you cry" are cineva idee ce acorduri sunt pe acolo?

piese intre timp a disparut de pe youtube, dar poate fi ascultata aici: https://archive.org/details/EvaCassidy-01-15

edit. cred ca lipseste un acord din ce zice pe tab-ul ala standard intre "baby...baby" dupa cum vad eu treburile vine ceva de genul:

C7M (So hush), Am7 (little baby) apoi

baby baby

--5-----7--------------------------------------------------------------------------------------------------------

--6-----9-----------------------------------------------------------------------------------------------

--5-----7--------------------------------------------------------------------------------------

--x------x--------------------------------------------------------------------------------------

--5-----7----------------------------------------------------------------------

--x------x---------------------------------------------------------------

Am7 (Don't you cry)  E9

Varianta gagicii este una mai :"gipsy jazz "

Baza ar fi : 

....../C..................... /..D..... Dm............/Am7.......

So./ hush little baby/. baby don't you../cry".......

apoi coborari si urcari cromatice in bas de fill-in /out poti sa faci cum vrei

Daca canti vocal cel mai bine ar fi armonie simpla "de baza " ce sa sune plin ,,

asculta aici ce frumoasa si simpla este  armonia , din miscarile basului  ptr  o singura "chitara ritm "se  mai simplifica , mai ales daca treaba principala este  sa acompaniez vocea ..melodia ..

Edited by karpi
  • Like 1