Slacker Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Buna , am inampinat o problema cand mi-am des surubat neck-ul de la BC RICH Warlock NJ-ul meu...am vrut sa vad daca scrie ceva pe neck sau pe corpus dar nu am gasit nimic...si acum am o problema cu neck-ul ca nu il pot pune sa faca atingere completa cu corpul..menghina nu am...si am incercat in toate felurile si nu am reusit nimic...am nevoie de ajutor , truss-rodul merge , floyd-ul merge corespunzator , alte probleme nu am. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLERSPINU Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 (edited) INTERESANT ! VREI SA SPUI CA NU SE MAI POTRIVESTE GRIFU IN CORP !? DACA DOAR L-AI DESURUBAT NU VAD DE CE NU MAI POTRIVESTE , MAI INSISTA ! Edited January 13, 2016 by KILLERSPINU 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
picnic Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Incearca sa-l asezi presat fara suruburi, apoi insurubezi pe rand suruburile prin rotatie, cateva ture fiecare. La sfarsit le strangi pana la capat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Doc Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Poti verifica daca gaurile din body sunt sau nu de ghidare. Daca nu inseamna ca la iesirea din body a 'inflorit" putin lemnul si se ajusteaza usor. Tot asa de bine poate sa fi "inflorit" lemnul din neck chiar la intrare, si toate aestea pot mentine o distanta de nedorit intre cele doua. Trebuie verificat, se remediaza usor cu minim instrumentar. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts